Akut dyrlæge på Sydfyn

Vi er tilgængelige hvis uheldet er ude

Opdatering af Dyrlægevagtens åbningstider 

Grundet akut mandskabsmangel den seneste tid ser vi os desværre nødsaget til kun at køre vores smådyrsvagt til klokken 22 alle ugens dage

Vagtelefonen omstilles til Odense dyrehospital der har fast 24 timers bemanding. 

Hestevagten er tilgængelig som sædvanligt mellem kl. 17 og 08. 

Vi beklager de gener dette måtte kunne medføre. 

Telefonnumre

  • 62 21 64 21:  Svendborg Dyrehospital vagt til klokken 22 alle dage.
  • 63 21 61 61:  Svendborg Hestehospital vagt hele døgnet.

Dyrlægevagten i Svendborg og Sydfyn
 

VetGruppens passionerede team i Svendborg tilbyder akut dyrlægehjælp til dit kæledyr. Om det er din kanin, kat eller hund, står vores team klar til at tage imod jer på vores dyrehospital i Svendborg.

Vores døgnbemandede dyrlæge tilbyder behandling døgnet rundt, året rundt. Det er ikke til at kontrollere, hvornår sygdom eller skader rammer ens kæledyr. Er uheldet ude, kan du trygt ringe til vores akutte dyrlæge og søge vejledning og råd. Er du i tvivl, om dit kæledyr har brug for akut dyrlæge, kan du ringe til vores døgnbemandede vagttelefon, hvor vores team, bestående af kyndige dyrlæger og veterinærsygeplejersker, sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Svendborg Dyrhospital har døgnåbent alle ugens dage så du altid kan få fat i dyrlægen hvis uheldet skulle være ude

Dyrlægevagten holdes på Svendborg Dyrehospital og har Vagtservice hele døgnet

​Alle er velkomne på Svendborg Dyrehospitals skadestue
Her tilbyder vi, som de eneste på Sydfyn døgnvagt alle årets dage!
Står du i den kritiske situation, at dit dyr mangler akut hjælp, kan du hurtigt få det hos os.

Skadestue

Vores skadestue kan benytte alle dyrehospitalets faciliteter inklusiv røntgen og laboratorium. Vi har undersøgelsesresultaterne indenfor 15 minutter.

  • Hurtigt svar
  • Tryghed
  • Intensivt afsnit
  • Akutte operationer

Hos os er akutberedskab en selvfølge

Vi mener, at det er vigtigt, at du altid har den sikkerhed og tryghed, at du altid kan få hjælp til dit dyr. Vi har altid én dyrlæge på vagt. Ved behov for større behandlinger eller indgreb kalder vi naturligvis ekstra personale ind.

Det er vigtigt, at du kontakter os pr. telefon, inden du kommer, da dyrlægen kan være på akutte besøg. Vagtdyrlægen står naturligvis til rådighed med råd og vejledning via telefonen ved akut behov. Øvrige spørgsmål henvises til åbningstiden. I tvivlstilfælde anbefaler vi dog altid, at du hellere ringer en gang for meget end en gang for lidt.

For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at ved indkald af vagthavende dyrlæge pålægges tillæg på hverdage efter kl. 17 og i weekender og på helligdage

  • Er du ”Fastkunde” hos os kan du opnå en rabat ved vagtbesøg
  • Vi hjælper på hele Sydfyn og øerne
  • Vi hjælper, når andre har lukket

Dyrlægevagten kan kontaktes på følgende nummer: 70 88 52 01

Har du brug for akut dyrlæge i weekenden?

VetGruppens dyrehospital i Svendborg tilbyder behandling i weekenden, men kun efter telefonisk aftale. Skal du besøge akut-dyrlægen i Svendborg i weekenden, skal du blot ringe og aftale en tid. Dette sikrer, at vores team er helt klar til at modtage jer, når I ankommer, og at dit kæledyr dermed får den optimale behandling.

Akut dyrlæge – Hvornår?

Det kan være svært at vurdere, hvornår en skade eller pludselig opstået sygdom er akut. Du kan derfor altid ringe til vores døgnbemandede vagttelefon og få hjælp fra vores dygtige team. Der er ikke to sygdomsforløb, der er ens, så er du i tvivl om dit kæledyr har brug for at blive tilset ved vagthavende dyrlæge, så kontakt os. Sammen får vi overblik over de symptomer dit kæledyr udviser, og om der er brug for akut dyrlægehjælp. 

Akut dyrlæge – behandlinger og ydelser  

Er der opstået pludselige symptomer som feber, opkast, diarré eller manglende appetit kan det være svært at vurdere, hvor alvorligt det er. Disse er symptomer, der kan have mange forskellige årsager. Når du kontakter vores vagttelefon, vil vi sammen kortlægge de symptomer dit kæledyr har, og finde frem til hvor akut det er. Har dit kæledyr været ude for en ulykke og halter eller har åbne sår, bør du kontakte os med det samme, da brud og dybe sår kan kræve akut behandling hos en dyrlæge. 

Uanset hvilke symptomer dit kæledyr udviser, så er vores anbefaling altid, at du bør kontakte en akut dyrlæge for råd og vejledning.

 

Tæt samarbejde over hele landet!

VetGruppens klinikker ligger over hele landet. Vores dyrlæger har forskellige specialeområder, og det er derfor vigtigt for os, at vi alle arbejder sammen som ét organ. Vi bestræber os hele tiden på at dygtiggøre os samt følge med dyrlægefagets konstante udvikling, og vores mål er, at vores faglige kompetencer konstant er opdateret. Derfor er alle VetGruppens dyrlæger og veterinærsygeplejersker forpligtede til løbende efteruddannelse.

Alt dette skal sikre, at dit kæledyr får den rette behandling.

Kontakt os i dag!

Vi oplever, at mange kæledyrsejere er af den opfattelse, at det hurtigt kan blive dyrt at få sit dyr tilset hos en akut dyrlæge. Grundet den “potentielt” store regning ser vi desværre ofte, at mange venter med at kontakte dyrlægen. Ved sygdom eller skader bør du altid kontakte en akut dyrlæge, da bare ét døgn uden råd og vejledning fra en dyrlæge kan gøre meget skade. Kontakt vores døgnbemandede vagttelefon og få svar på dine spørgsmål og afklaret, om dit kæledyr har brug for at blive akut tilset ved vores vagthavende dyrlæge.

Facebook anmeldelser

4,5 ud af 5

Baseret på +140 personers meninger


 

5,0 stjerner

Dennis Kræmmer Hansen
Var der for første gang, efter Henning Larsen stoppede i Rudkøbing. Jeg er meget positiv og glad for det årlige sundhedseftersyn begge min hunde fik. Og fik samtidig god vejledning af dyrlægen 😀

5,0 stjerner

Anne Marie Nyby Fuglsang
Jeg fik akut hjælp da jeg havde brug for det. Og blev glædeligt overrasket over den kærlige tanke om regnbuelyset i receptionen. Når lyset er tændt er der en sorg inde bag en af dørene. Nogen er ved at sige farvel og sende en følgesvend over regnbuebroen❤️ så smukt, og man kan udvise hensyn fra venteværelset.

5,0 stjerner

Ebba Kristin Benda
Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Svendborg Dyrehospital – de er fantastiske og super kompetente til at tage sig af syge dyr – og deres bekymrede ejere❤️

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 21 64 21 eller send en mail på kontakt.svendborg@vetgruppen.dk

Svendborg dyrehospital
Ryttervænget 6
5700 Svendborg

Tlf: 62 21 64 21
kontakt.svendborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00
Lørdag   09.00 – 12.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Mail