Hundefrisør 
 

Velkommen til Svendborg hundesalon

Hundefrisør

 

Velkommen til Svendborg Dyrehospital Hundesalon. Her kan du bestille tid hos Hundefrisør Maria Rueløkke.

 

Mit navn er Maria. Jeg er Aut. Veterinærsygeplejerske, uddannet i 2009.

Jeg er uddannet hundefrisør hos Karins Trimmesalon i Nyborg. Jeg klipper kun små hunderacer og trimmer ikke.

Jeg ved at hunden for mange mennesker er deres kæreste eje, og derfor er det vigtig for mig at hunden føler sig tryg når den kommer i salonen.

Jeg tilbyder salon i rolige omgivelser, hvor jeg lægger vægt på at undgå unødig stress. Derfor er der altid sat god tid af til hver enkelt hund, og der vil altid kun være en hund i salonen ad gangen.

Når du og din hund ankommer til salonen, skal du henvende dig i receptionen på Dyrehospitalet, herefter vil vi sammen gå ned i salonen hvor vi tager en snak om hvordan du ønsker klipningen, i det omfang det kan lade sig gøre af hensyn til pelsens kvalitet og længde, herefter aftaler vi et afhentningstidspunkt.

Under hundens besøg i salonen vil den blive badet og vasket med shampoo og balsam der nøje er udvalgt, så det passer præcis til hundes hud og pels. I forbindelse med badning tilbyder jeg også bindevævsmassage, hvilket hundene ofte nyder, samtidig er dette med til at frigøre endorfiner, og derved sænke stresshormonerne i kroppen, massagen er ligeledes med til at øge blodcirkulationen og kan resultere i bedre pels.

Herefter bliver hunden tørret, redt igennem og klippet som aftalt.

Min baggrund som Veterinærsygeplejerske gør, at jeg i forbindelse med besøget opdager om hunden evt. skulle have spændinger/ømheder, div. former for hudproblemer eller lignende, som kan være en god idé at konsulterer en dyrlæge efterfølgende.

Jeg arbejder tæt sammen med Dyrlægerne, så i tilfælde af at din hund er meget bange for at komme i salonen, bør du kontakte mig, så vi sammen kan finde en tid og snakke om mulighederne for evt. beroligelse eller fuld bedøvelse hvis dette er nødvendigt.

Desuden kan Dyrlægen hurtigt tilkaldes hvis der f.eks. opdages øreproblemer, eksem eller andet som en dyrlæge bør tilse efterfølgende (vær dog opmærksom på at dette koster ekstra, da du selv skal bestille en konsultationstid.)

Jeg sætter stor ære i at udføre et godt og tilfredsstillende resultat, og jeg prøver altid at tage hensyn til både dine og hundens behov. Hvis du kommer hjem og opdager der er noget du gerne vil have rettet lidt på, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 62 21 64 21. Du har derfor 24 timers reklamationstid, for arbejde der er udført i salonen.

Ønsker du at bestille tid, henstiller jeg til vores online booking. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på Svendborg Dyrehospital:

Tlf.: 62 21 64 21 

Online booking: https://svendborghundesalon.onlinebooq.dk

​Vi byder alle velkommen i Svendborg Dyrehospitals Hundesalon. 

Svendborg dyrehospital
Ryttervænget 6
5700 Svendborg

Tlf: 62 21 64 21
kontakt.svendborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00
Lørdag   09.00 – 12.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Mail