Tilbage til vetgruppen.dk
+45 63 21 61 61

GØDNINGSPRØVER HEST

Vi foretager gødningsprøver på hestehospitalet.

På Svendborg Hestehospital udfører vi selv alle gødningsprøver i vores eget laboratorium.

Vi tilbyder undersøgelser for strongylideæg (almindelig ægtælling), larvedyrkning for blodorm samt undersøgelse for bændelorm. Priser kan ses under prisliste.

Vi anbefaler at få tjekket din hest i foråret og efteråret.

Praktisk omkring gødningsprøven:
Gødningsprøven må ikke være over 24 timer ved indlevering – den skal være så frisk som muligt. Der skal opsamles en god stor håndfuld uden for meget strøelse på, så der er nok rent prøvemateriale. Prøven skal indleveres i tætsluttet beholder eller pose.

Kontakt os for at aftale, hvornår du kan aflevere dine gødningsprøver.


 

EU-regler fra. 28 januar 2022.
Der er nye regler vedrørende heste, der ikke er udelukket af konsum og udlevering af receptpligtig medicin. Dette gælder også ormekur.
Skal vi undersøge gødningsprøven, og skal du have udleveret en ormekur, skal hesten have været tilset af én af vores dyrlæger på Svendborg Hestehospital indenfor de seneste 12 måneder. Er din hest ikke udelukket af konsum, skal du, for at kunne indgive medicin til din egen hest, selv have bestået et medicinhåndteringskursus.
Kontakt Svendborg Hestehospital hvis du har spørgsmål.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv