+45 73 70 67 02

Akut dyrlæge Tønder

Akut brug for hjælp?

Er dit kæledyr blevet akut syg? Vi tilbyder døgnvagt ved akut sygdom.

Ring 70 88 50 29

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Tønder Dyrehospital

Om det er en hund, kat eller kanin, så ved man som kæledyrsejer, at man ikke kan styre, hvornår ens kæledyr kommer til skade eller bliver syg. Når uheldet er ude, så står vores team i Tønder klar med akut dyrlægehjælp. Vores team består af dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker, hvis mission er at sikre dit kæledyrs sundhed. Hvis uheldet er ude, så kan du roligt ringe til os. Hos os er dit kæledyr i trygge hænder!

VetGruppen er din akutte dyrlæge i Tønder

Bor du i eller omkring Tønder og har brug for en passioneret og kompetent dyreklinik, der også har døgnåbent? VetGruppen har en akut dyreklinik i Tønder, som står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr – også på en lørdag aften! 

Vores dyrlægevagt tilbyder hjælp og behandling døgnet rundt. Opstår der sygdom i weekenden, hvor dit kæledyr har brug for at blive tilset af en akut dyrlæge, skal du blot ringe til vores døgnbemandede vagttelefon og aftale en tid. Nogle gange kan det være svært at vurdere, hvornår sygdom og symptomer er akutte. Står du i en situation, hvor du ikke er sikker på om dit kæledyr har brug for akut dyrlæge, så kan du også altid ringe til os, og så finder vi sammen ud af, om I skal tilses ved vagthavende dyrlæge, eller om det kan vente til normal åbningstid. 

 

Akut dyrlæge – behandlinger og ydelser

Hos en akut dyrlæge kan du få hjælp, hvis dit kæledyr er kommet til skade eller er blevet akut syg. Vi ser tit, at kæledyrsejere kan være i tvivl om, hvad akut sygdom rent faktisk er. Derfor vil det altid være en god idé at ringe til en akut dyrlæge og få råd og vejledning. Hvis dit kæledyr er kommet til skade og halter eller har åbne sår, skal du kontakte en akut dyrlæge med det samme. Dybe sår eller alvorlige brud kan kræve akut behandling. Men er det mindre synlige symptomer, kan det være svært at vurdere, hvad der egentlig er årsagen. Det kan være, at dit kæledyr opfører sig anderledes end normalt og udviser symptomer som manglende appetit, feber, opkast eller diarré. Når du kontakter vores akut dyrlæge, vil vi sammen prøve at finde frem til, hvad årsagen kunne være, og om der kræves en akut undersøgelse af dit kæledyr. Uanset hvilke symptomer dit kæledyr har, så er det altså en god idé at søge råd og vejledning hos en akut dyrlæge.

En akut dyrlæge med tæt samarbejde over hele landet!

På trods af at VetGruppens klinikker ligger spredt over hele landet, har vi et tæt samarbejde og sparring på tværs af byer. Dyrlægerne hos VetGruppen har forskellige specialeområder og vores tætte samarbejde skal sikre, at dit kæledyr kan få stillet den rette diagnose og modtage den rette behandling.

Akut dyrlæge – Ring til os i dag

Mange ejere er af den opfattelse at det hurtigt kan blive dyrt at få sit kæledyr tilset ved akut dyrlæge. Vi ser derfor desværre ofte, at mange kæledyrsejere venter med at kontakte deres dyrlæge. Vores anbefaling vil dog altid være, at du kontakte din akutte dyreklinik, da bare ét ekstra døgn, ved alvorlig sygdom, kan gøre meget skade.

Tønder Dyrehospital
Håndværkervej 3
6270 Tønder


Tlf:  73 70 67 02
Email: kontakt.toender@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 15.00

Følg os

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv