+45 73 70 67 02

Personale – Tønder Dyrehospital

Vi passer på dit kæledyr

Torsten Hansen
Seniordyrlæge og klinikleder

Diana Bundgaard
Dyrlæge

Privat bor Diana sammen med hendes mand, Tommy, og deres to børn. Mia (bonus-datter) på 14, samt Victoria på næsten 2 år. De har deres kanin, Molly, som specielt er til stor glæde for den mindste.

Dianna vil du primært finde på Tønder Dyrehospital, hvor hun tager sig af alle former for patienter. Hendes store interesseområde er intern medicin, som er behandling af medicinske patienter. Derudover arbejder hun med allergipatienter, tandpatienter, samt bløddelskirurgi.

Lotte Lomholt
Dyrlæge

Marc Christensen
Dyrlæge

Anette Harpøth
Klinikasisstent

Pernille Schøler
Veterinærsygeplejerske-elev

Caroline Okholm

Veterinærsygeplejerske-elev

Caroline er vores “ældste” veterinærsygeplejerske elev, og bliver færdiguddannet i efteråret 2023. Hun er født og opvokset i Storkøbenhavn, men har nu bosat sig i Aabenraa. Hendes interesseområde er pleje og behandling af vores indlagte patienter, og laboratoriearbejde. I sin fritid bruger Caroline meget tid på at være fysisk aktiv, og hygger sig ind imellem også med kreative projekter.

Marlene Kallestrup
Veterinærsygeplejerske-elev

Alice Löfving
Aut. Veterinærsygeplejerske og support

Kristina Kristensen
Aut. Veterinærsygeplejerske og support

Kristina har sin cocker spaniel Cato, og yorkshireterrieren Pjevs, som hun har adopteret for nogle år tilbage. Hendes interesseområder er primært adfærd hos hunde, samt tandbehandling. Kristina arbejder primært på kontoret, og i den forbindelse møder man hende mest i telefonen, eller i forbindelse med VetCare.

Christina Huusmann Mikkelsen
Aut. Veterinærsygeplejerske og support

Christina er autoriseret VSP, og sidder til dagligt primært på kontor. Derfor vil i typisk møde hende i telefonen, og knap så meget på klinikken.

Hun bor på en landejendom uden for Bevtoft med sit meget brogede dyrehold.

Fagligt interesserer hun sig for krybdyr, katte, og gigantracer hos hund. 

Tønder Dyrehospital
Håndværkervej 3
6270 Tønder


Tlf:  73 70 67 02
Email: kontakt.toender@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 15.00

Følg os

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv