Skip to main content

Om klinikken

Hos Trehøje Dyrlæger gør vi en dyd ud af at servicere dyr og mennesker, så de føler sig veltilpasse og har lyst til at komme igen. Vi tager os altid god tid til vores patienter, hvad enten de kommer for at blive vaccineret eller i forbindelse med sygdom.

Vi hjælper alle dyr

Vi tilser både kæledyr og produktionsdyr, og da vi er et stort team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker med forskellige fagområder, kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige kompetencer. Ved behov for yderligere udredning eller behandling, som ligger uden for vores særlige, henviser vi gerne til førende specialister inden for området. På den måde kan vi, at netop dette dyr får den bedste behandling.

Vi tilbyder rutinemæssige undersøgelser samt medicinske og kirurgiske behandlinger. Vi har endvidere en mindre butik med salg af foder, plejeprodukter og legetøj til hund og kat.

Vi vejleder gerne i forbindelse med valg af foder og hjælper også gerne til, hvis du har generelle spørgsmål vedrørende dette dyr.

Moderne veludstyret dyrehospital

Trehøje Dyrlæger råder over et moderne veludstyret dyrehospital beliggende i Vildbjerg og en satellitklinik i Holstebro. Fælles for begge vores afdelinger er, at vi har fokus på høj faglighed og uddannelse af personalet, samtidig med vi prioriterer, at både dyr og mennesker føler sig godt tilpasse, når de besøger os. 

Vildbjerg

Vi er et stort team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker på dyrehospitalet i Vildbjerg. Her tager vi os af kæledyr og foretager konsultationer, operationer, tandbehandlinger, røntgenundersøgelser, ultralydsscanninger, laboratorieundersøgelser, massagebehandlinger og meget mere. Vores landpraksis, som også har base i Vildbjerg, beskæftiger sig med rådgivning og akutbehandlinger hos kvæg, får og geder. Du kan læse mere om udvalgte behandlinger under de enkelte dyrearter. 

Holstebro

På klinikken i Holstebro varetager vi almindelige konsultationer, mindre operationer samt massagebehandlinger. Vi har i 2021 udvidet klinikken fra et konsultationsrum til to.  

Kontakt os på
eller skriv til os på
kontakt.trehoeje@vetgruppen.dk
×
Menu
Ring op