Skip to main content

Dyrlæge i Vildbjerg og Holstebro

På Trehøje Dyrlæger udfører vi både rutineprægede undersøgelser, behandlinger og vaccinationer, samt avanceret kirurgisk og medicinsk udredning og dertilhørende behandling. Alle, der arbejder på Trehøje Dyrlæger er passionerede fagpersoner, med et stort dyrehjerte. Med forståelse, omsorg og høj faglighed hjælper vi kæledyr hver eneste dag. Trehøje Dyrlæger er en dyreklinik, hvor både ejer og kæledyr kan føle sig set og hørt, uanset hvad grunden er til, at de besøger os.

Moderne veludstyret dyrehospital

Trehøje Dyrlæger råder over et moderne veludstyret dyrehospital beliggende i Vildbjerg og en satellitklinik i Holstebro. Fælles for begge vores afdelinger er, at vi har fokus på høj faglighed og uddannelse af personalet, samtidig med vi prioriterer, at både dyr og mennesker føler sig godt tilpasse, når de besøger os. 

Vildbjerg

Vi er et stort team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker på dyrehospitalet i Vildbjerg. Her tager vi os af kæledyr og foretager konsultationer, operationer, tandbehandlinger, røntgenundersøgelser, ultralydsscanninger, laboratorieundersøgelser, massagebehandlinger og meget mere. Vores landpraksis, som også har base i Vildbjerg, beskæftiger sig med rådgivning og akutbehandlinger hos kvæg, får og geder. Du kan læse mere om udvalgte behandlinger under de enkelte dyrearter. 

Holstebro

På klinikken i Holstebro varetager vi almindelige konsultationer, mindre operationer samt massagebehandlinger. Vi har i 2021 udvidet klinikken fra et konsultationsrum til to.  

Kontakt os på
eller skriv til os på
kontakt.trehoeje@vetgruppen.dk
×
Menu
Ring op