Skip to main content

Mød dine dyrlæger

Her kan du møde vores engagerede team i Vildbjerg og Holstebro.
Personale

Steffanie Østergaard Lauridsen

Dyrlæge
Uddannelses/ansættelses år:
Uddannet i 2017. Jeg har arbejdet i blandet praksis i Nordnorge og smådyrspraksis i Nordjylland i sammenlagt 2 år inden jeg blev ansat her pr. februar 2019.
September 2023 bestod jeg Tanddyreklinikkens Level og Excellence in Veterinary Dentistry, en 2 årig videreuddannelse indenfor tandbehandling.
Fagområder:
Du kan møde mig i konsultationen, og basisoperationer og specielt tandrummet hvor jeg nørder for at optimere tandsundheden hos jeres kæledyr, sammen med mine dygtige kollegaer. Derudover er jeg en katteentusiast, som kæmper for større årvågenhed på kattes sundhed og trivsel.
Fritid:
Privat bor jeg på landet med min F1 labrador Amber. Jeg går til jagttræning med Amber, ved Sunds jagtforening. Min fritid bruger jeg med næsen i en god bog, når jeg ikke er på gå/løbetur i naturen, er i stalden hos hesten eller hygger med familie og venner. 

Louise Steiniche

Dyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet i 2004. Jeg har arbejdet i blandet praksis i 4 år i Salling, hvorefter jeg har arbejdet som smådyrsdyrlæge i 11 år hos Dyrenes Lægehus i Herning. Pr 1. oktober 2019 er jeg fastansat hos Trehøje Dyrlæger.

Fagområder: Jeg er all round dyrlæge når det gælder smådyr/familiedyr. Med særlig interesse for de medicinske patienter, tandbehandlinger og kirurgi.  

Fritid: I min fritid går jeg til dans, nyder at arbejde i haven og opholde mig i naturen. Jeg har et par dejlige katte, Bob og Mr. Cat. Tidligere har jeg også haft hund, og var aktiv til konkurrencer og som hundetræner i DCH. Dette skal selvfølgelig genoptages, når jeg igen får hund.

Anne Wisgaard Nissen

Dyrlæge

Uddannelse/Ansættelse: Jeg er uddannet dyrlæge i 2015, hvor jeg startede ud i Ringkøbing i en blandet praksis. Så har jeg været en del år på en smådyrsklinik i Herning og er nu blevet ansat her hos Trehøje Dyrlægerne i 2023.

Fagområder: I har her en dyrlæge som kan lidt af det hele, men mine primære interesseområder er indenfor kirurgi og tandbehandlinger.

Fritid: Privat bor jeg i Sinding/Ørre lidt ude på landet med min mand, Martin, og vores tre børn og katten Ofelia. Jeg kan godt lide at være fysisk aktiv og nyder at være ude i naturen.

Britta Hedegaard

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelses år:  Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2008 fra Holstebro Dyrehospital. Blev herefter ansat hos Vildbjerg Dyrehospital – nu Trehøje Dyrlæger, hvor jeg har været siden.

Fagområder:  I 2011 har jeg taget en videreuddannelse som dyrlægeeksamineret hundemasse, og har siden gennemført lidt forskellige kurser i blandt andet genoptræning, fysioterapi og akupressur. Desuden har jeg stor interesse for adfærd hos både hund og kat.

Fritid:  Jeg bor på en landejendom ved Nr. Felding sammen med min mand og vores tre skønne børn. Vi leverer en aktiv hverdag, hvor dyr fylder en stor del af vores liv. Jeg elsker træning med vores golden retriever Sif, en tur på hesteryg på vores islænderhest og gåture i skoven med hele familien.

Listbeth Sørensen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelses år: Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2012 hos dyrlægegruppen Vestjylland. Blev ansat hos Trehøje Dyrlæger januar 2022.

Fagområder: I 2018 blev jeg udannet dyrlæge eksamineret hundemasser med særlige i fysioterapeutiske teknikker og i sommeren 2021 blev jeg uddannet kraniosakral terapeut til hund.

I 2023 er jeg startede på uddannelsen til Fag veterinærsygeplejerske i tandbehandling.

Desuden er jeg uddannet agility instruktør ved DcH Holstebro.

Fritid: Jeg bor i Lemvig sammen med min to border collier, som jeg træner og løber konkurrence agility med.
Jeg tilbringer fritiden i naturen, hvor jeg går ture i skoven og ved vandet, træner schweiss spor med hundene, cykler eller træner supbord men hunden.

Hanne Øgendahl

Veterinærsygeplejerskeelev

Uddannelses-/ansættelsesår: Blev færdig som faglært landmand i 2017. Ansat hos Trehøje Dyrlæger december 2018 og startede uddannelse som veterinærsygeplejerske i januar 2021.

Fagområder:  Jeg har endnu ikke et specifikt fagområde, men glæder mig til at dygtiggøre mig generelt inden for faget.

Fritid:  Jeg bor på en kvæggård sammen med min mand Simon, vores søn Mads og collien Bella. Jeg elsker at tilbringe fritiden med min familie og venner.

Line Cassingham

Veterinærsygeplejerske elev

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet som Animal Manager fra Greenwich University i England i 2016. Ansat hos Trehøje Dyrlæger i maj 2022 som klinikmedhjælper og derefter ansat som veterinærsygeplejerske elev i september 2022.

Fagområder: Jeg har ikke et specifikt fagområde endnu, men jeg interesserer mig meget for anæstesi, samt akut patienter.

Fritid: Jeg bor på en nedlagt landejendom i Ikast med min mand, samt to dejlige børn, kat, marsvin og 3 får. Jeg bruger rigtig meget tid med familien, men jeg elsker også at sidde og læse en bog.

Sandra Joel Simonsen

Veterinærsygeplejerske elev

Uddannelses-/ansættelsesår: Jeg har været elev hos Trehøje Dyrlæger siden februar 2023. Jeg startede uddannelsen i 2021 hvor jeg fik en kvoteplads på grundforløbet og siden hen blev ansat som elev på en klinik i Norge, hvor jeg tog første halvdel af uddannelsen. Jeg bliver færdigudlært veterinærsygeplejerske i 2024.   

Fagområder: Som elev er jeg med lidt over det hele. Det kan derfor både være mig du snakker med i telefonen og mig der lægger forbinding, tager blodprøver og røntgenbilleder, hjælper med narkose-overvågning, og alt derimellem.  Jeg synes det hele er super spændende, men jeg er særligt interesseret i katte og adfærd. 

Fritid: Jeg bor i en lejlighed i Aarhus med min kæreste Mikkel og mine to katte Effie og Esther. Vi har også 8 høns i en fælleshave, som vi deler med 4 andre husstande. I min fritid træner jeg i Puregym 3 gange om ugen.

Tina Kjær

Klinikassistent

Uddannelses-/ansættelses år: Jeg er uddannet landmand i 1997 på Gråsten Landbrugsskole. Har i 10 år arbejdet ved Dyrenes lægehus i Herning, og kom til Trehøje Dyrlægerne i juni 2020. 

Fagområder: Du kan møde mig i skranken, men jeg er også med til at passe på og hjælpe vores indlagte patienter. Har desuden også opgaver indenfor laboratorie samt operations assistance. Jeg kan desuden rigtig godt lide at soignere og klippe både hund og katte, så er det gået i “hår-knuder” – står jeg klar til ar hjælpe med at nå til bunds i det. 

Fritid: Jeg bor på landet, har en del høns i “baghaven” samt heste og katte. Jeg elsker at synge og gå ture i naturen samt læse en god bog. 

Lone Sørensen

Klinikmedhjælper

Uddannelses-/ansættelsesår: Jeg blev ansat hos Trehøje dyrlæger i november 2017 som klinikmedhjælper.

Fagområder: Rengøring, sørger for frokost og er i det hele taget en slags blæksprutte.

Fritid: I min fritid hygger jeg med familie og venner. Min mand og jeg elsker campinglivet, så det går det meste af sommerhalvåret med.

Mette Sylvestersen

Klinikmedhjælper

Uddannelses-/ansættelsesår: 2019

Fagområder: Blæksprutte

Fritid: Bor i Vildbjerg med min mand, vores 3 børn og hunden Charlie. Nyder lange gåture.

Birgit Olesen

Klinikleder

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet i 1992. Jeg har arbejdet i England, Sønderjylland og siden 1994 i Vestjylland, først i Vorgod, siden Videbæk og siden 2001 i Vildbjerg. Jeg overtog Erik Schmidts andel af Vildbjerg Dyreklinik i 2003 – det har siden udviklet sig til Trehøje Dyrlæger.

Fagområder: Kvæg – sundhedsrådgivning og akutarbejde.

Fritid: Jeg bor sammen med min mand og de børn, der stadig er hjemme, på vores landbrug med malkekøer. Jeg nyder at ride en tur, pusle lidt i haven, strikke og læse en bog.

×
Menu
Ring op