Skip to main content

Mød dine dyrlæger

Her kan du møde vores engagerede team i Vildbjerg og Holstebro.
Personale

Steffanie Østergaard Lauridsen

Dyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet i 2017. Jeg har arbejdet 2 måneder i Nordnorge og fik derefter arbejde i Nordjylland i to forskellige praksis.
September 2023 bestod jeg “tandyreklinikkens level of excellence in Veterinary Dentistry”
Ansat hos Trehøje Dyrlæger pr. 1. februar 2019. 

Fagområder: Jeg interesserer mig specielt for katte og deres sygdomme, men derudover arbejder jeg både med kirurgi og medicinske patienter.

Fritid: Fritiden bruger jeg med venner og familie. Derudover har jeg en Maine Coon kat og Amber en labrador F1 og rider lidt, samt løber og træner.

Louise Steiniche

Dyrlæge

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet i 2004. Jeg har arbejdet i blandet praksis i 4 år i Salling, hvorefter jeg har arbejdet som smådyrsdyrlæge i 11 år hos Dyrenes Lægehus i Herning. Pr 1. oktober 2019 er jeg fastansat hos Trehøje Dyrlæger.

Fagområder: Jeg er all round dyrlæge når det gælder smådyr/familiedyr. Med særlig interesse for de medicinske patienter, tandbehandlinger og kirurgi.  

Fritid: I min fritid går jeg til dans, nyder at arbejde i haven og opholde mig i naturen. Jeg har et par dejlige katte, Bob og Mr. Cat. Tidligere har jeg også haft hund, og var aktiv til konkurrencer og som hundetræner i DCH. Dette skal selvfølgelig genoptages, når jeg igen får hund.

Helena Kristiansen

Dyrlæge

Uddannelse / ansættelse: Uddannet dyrlæge i 2016. Jeg har været lidt rundt omkring, både i blandet praksis, hos Fødevarestyrelsen og i svinepraksis. Ansat her hos Trehøje Dyrlæger 1/3-2022.

Fagområder : Jeg behandler både medicinske og kirurgiske patienter og har en forkærlighed for katte.

Fritid : Naturen er ofte omdrejningspunkt for min fritid. Gerne på små eller store ture med mine børn eller på ryggen af min islænder. Hjemme i haven har vi et mindre hønsehold.

Anne Wisgaard Nissen

Dyrlæge

Britta Hedegaard

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelses år:  Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2008 fra Holstebro Dyrehospital. Blev herefter ansat hos Vildbjerg Dyrehospital – nu Trehøje Dyrlæger, hvor jeg har været siden.

Fagområder:  I 2011 har jeg taget en videreuddannelse som dyrlægeeksamineret hundemasse, og har siden gennemført lidt forskellige kurser i blandt andet genoptræning, fysioterapi og akupressur. Desuden har jeg stor interesse for adfærd hos både hund og kat.

Fritid:  Jeg bor på en landejendom ved Nr. Felding sammen med min mand og vores tre skønne børn. Vi leverer en aktiv hverdag, hvor dyr fylder en stor del af vores liv. Jeg elsker træning med vores golden retriever Sif, en tur på hesteryg på vores islænderhest og gåture i skoven med hele familien.

Listbeth Sørensen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Uddannelses-/ansættelses år: Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2012 hos dyrlægegruppen Vestjylland. Blev ansat hos Trehøje Dyrlæger januar 2022.

Fagområder: I 2018 blev jeg udannet dyrlæge eksamineret hundemasser med særlige i fysioterapeutiske teknikker og i sommeren 2021 blev jeg uddannet kraniosakral terapeut til hund.

Desuden er jeg uddannet agility instruktør ved DcH holstebro.

Fritid: Jeg bor i Lemvig sammen med min to boder collier, som jeg træner og løber konkurrence agility med.
Jeg tilbringer fritiden i naturen, hvor jeg går ture i skoven og ved vandet, træner schweiss spor med hundene, cykler eller træner supbord men hunden.

Hanne Øgendahl

Veterinærsygeplejerskeelev

Uddannelses-/ansættelsesår: Blev færdig som faglært landmand i 2017. Ansat hos Trehøje Dyrlæger december 2018 og startede uddannelse som veterinærsygeplejerske i januar 2021.

Fagområder:  Jeg har endnu ikke et specifikt fagområde, men glæder mig til at dygtiggøre mig generelt inden for faget.

Fritid:  Jeg bor på en kvæggård sammen med min mand Simon, vores søn Mads og collien Bella. Jeg elsker at tilbringe fritiden med min familie og venner.

Line Cassingham

Veterinærsygeplejerske elev

Sandra Joel Simonsen

Veterinærsygeplejerske elev

Tina Kjær

Klinikassistent

Uddannelses-/ansættelses år: Jeg er uddannet landmand i 1997 på Gråsten Landbrugsskole. Har i 10 år arbejdet ved Dyrenes lægehus i Herning, og kom til Trehøje Dyrlægerne i juni 2020. 

Fagområder: Du kan møde mig i skranken, men jeg er også med til at passe på og hjælpe vores indlagte patienter. Har desuden også opgaver indenfor laboratorie samt operations assistance. Jeg kan desuden rigtig godt lide at soignere og klippe både hund og katte, så er det gået i “hår-knuder” – står jeg klar til ar hjælpe med at nå til bunds i det. 

Fritid: Jeg bor på landet, har en del høns i “baghaven” samt heste og katte. Jeg elsker at synge og gå ture i naturen samt læse en god bog. 

Merethe Jensen

Klinikassistent

Uddannelses-/ansættelses år: Jeg blev ansat hos Trehøje dyrlæger i maj 2021 som klinikassistent.

Fagområder: Jeg står hovedsageligt ved skranken, hvor jeg tager imod patienter og passer telefoner – Ellers er jeg lidt over det hele, hvor der er lige brug for mig.

Fritid: Jeg bor sammen med min kæreste og vores hund Svend i Nørre Thise i Salling, hvor vi kan leje et dejligt hus med udsigt over fjorden. I min fritid bruger jeg meget tid med min pony, venner og familie.

Lone Sørensen

Klinikmedhjælper

Uddannelses-/ansættelsesår: Jeg blev ansat hos Trehøje dyrlæger i november 2017 som klinikmedhjælper.

Fagområder: Rengøring, sørger for frokost og er i det hele taget en slags blæksprutte.

Fritid: I min fritid hygger jeg med familie og venner. Min mand og jeg elsker campinglivet, så det går det meste af sommerhalvåret med.

Mette Sylvestersen

Klinikmedhjælper

Uddannelses-/ansættelsesår: 2019

Fagområder: Blæksprutte

Fritid: Bor i Vildbjerg med min mand, vores 3 børn og hunden Charlie. Nyder lange gåture.

Birgit Olesen

Klinikleder

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet i 1992. Jeg har arbejdet i England, Sønderjylland og siden 1994 i Vestjylland, først i Vorgod, siden Videbæk og siden 2001 i Vildbjerg. Jeg overtog Erik Schmidts andel af Vildbjerg Dyreklinik i 2003 – det har siden udviklet sig til Trehøje Dyrlæger.

Fagområder: Kvæg – sundhedsrådgivning og akutarbejde.

Fritid: Jeg bor sammen med min mand og de børn, der stadig er hjemme, på vores landbrug med malkekøer. Jeg nyder at ride en tur, pusle lidt i haven, strikke og læse en bog.

×
Menu
Ring op