Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04

HUNDESKOLEN
 

Hos Trollesminde Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

HUNDESKOLEN
 

På Trollesminde Dyreklinik har vi stor succes med Hundeskolen. Efterspørgslen efter kvalificeret lydighedstræning og hjælp til adfærdsproblemer har længe været stor, og det er vores ønske med Hundeskolen at hjælpe vores klienter og andre hundeejer på disse områder.

Der er sket meget indenfor hundeverdenen de senere år, og der kommer hele tiden nye ting til. På Trollesminde Dyreklinik bestræber vi os på at være opdateret med udviklingen, og derved sørge for at kunne give den bedste og mest kyndige vejledning. Vi oplever i høj grad, hvor stor en rolle hunden har fået i familien, og det er vores mål at hjælpe, så denne udvikling er til gavn for både hund og ejer.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tilmelding til hundetræning, enetimer eller adfærdsbehandling, er du meget velkommen til at ringe på 48255104.

Kontakt hundeskolen

Der kan bestilles tid for konsultation til løsning af trivselselsproblemer og adfærdsproblemer på dyreklinikkens hovednummer:

Sarah Hvidberg

Sarah er uddannet veterinærsygeplejerske på Trollesminde Dyreklinik og er an-svarlig for og daglig leder af Hundeskolen. Sarah fungerer også som vete-rinærsygeplejerske på Trollesminde Dyreklinik.

I 2002 blev Sarah færdig med sin omfattende uddannelse som hunde-adfærdsspecialist og hundetræner, og har siden foråret 2008 taget sig af adfærdsbehandling, enetimer og hundetræning på Trollesminde Dyrekliniks Hundeskole. Sarah følger løbende kurser inden for adfærd og hundehåndtering, så Hundeskolens viden hele tiden er “up to date”.

Sarah går ind for indlæring gennem positiv forstærkning, skånsom håndtering og frem for alt respekt for den enkelte hund.

Adfærdsbehandling

Årsagerne til at en hund opfører sig uhensigtsmæssigt kan være mange. Det kan være en voldsom start på livet, manglende prægning og socialisering, dårlige oplevelser, misforståelser i hjemmet, manglende træning og opdragelse osv.

En hund, der har gået med et adfærdsproblem i meget lang tid, kan være svær at hjælpe. Adfærden er blevet en del af hunden. Det essentielle i adfærdsbehandling er, at jo hurtigere vi får taget fat om problemerne, jo større succes vil vi få. Det er vigtigt, at du forbereder dig på, at det som ejer kræver en aktiv indsats, og du skal forvente, at der skal ydes en del arbejde fra din side.

En adfærdskonsultation foregår i hundens hjem. På denne måde undgår vi den stressfaktor, det er for mange hunde at komme på dyreklinikken. Samtidig kan hunden også observeres i dens vante omgivelser.

Konsultationen varer omkring 2-2½ time afhængig af problemets omfang. Efterfølgende vil du få tilsendt en handlingsplan over de træningsøvelser, du skal fokusere på.

Prisen på en adfærdskonsultation er 875,00 kr. pr. time. Beløbet er inklusiv moms, men eksklusiv kørsel som er 3.82 kr. pr. km kørt fra Trollesminde Dyreklinik. 
Som regel vil det være en god idé med en opfølgende konsultation. På denne måde kan jeg sikre mig, at du og din hund er på rette spor og evt. rette træningen til efter behov.

Prisen for en opfølgning er: 497,50 kr. pr. time ­­plus kørsel som er 3.82 kr. pr. km kørt fra Trollesminde Dyreklinik.

Klient anmeldelser5,0 stjerner

Mette Boegel
Altid venlig og kompentent behandling – min hund synes, det “er en fest” at komme til dyrlæge👌

5,0 stjerner

Cathrine Dalhoff Moll
Meget behagelig betjening og god tid til at forklare mht min avlshun som lige havde født og der var spørgsmål om livmor . Tak for det

5,0 stjerner

Marlene Diderichsen
Dejlig service fra alle på klinikken.og meget tålmodighed når kreditkortet driller 😂

TROLLESMINDE DYREKLINIK
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

BUTIK

Lørdag   09.00 – 12.00

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv
Online Booking