Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04

Ida Spieler

Ida Spieler er uddannet veterinærsygeplejerske fra Helsinge Dyreklinik i 2010 som autoriseret veterinærsygeplejerske. Ida er ansat på Trollesminde Dyreklinik i januar 2012. I 2018 færdiggjorde Ida overbygningen for fagveterinærsygeplejersker i anæstesi på KU Sund (den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole).

Ida indgår i det daglige team af veterinærsygeplejersker og veterinærsygeplejerskeelever, som har til opgave at sørge for alt det praktiske i forbindelse med undersøgelse og behandling af klinikkens mange patienter.

Til daglig er Ida en del af vores team af dygtige medarbejdere med speciel fokus på klinikkens operationspatienter. Privat har Ida flere hunde som fylder meget i Idas liv uden for klinikken.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv