Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04

Lisbeth Nordberg

Dyrlæge Lisbeth Nordberg afsluttede sin veterinæreksamen fra Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i januar 1985. Dyrlæge Lisbeth Nordberg har lige siden udelukkende arbejdet med smådyr.

Igennem 6 år, inden overtagelsen af Trollesminde Dyreklinik i maj 1991, har Lisbeth Nordberg været ansat på Dyrehospitalet i København, Kværkeby Dyreklinik, Virum Dyreklinik og Greve Dyrehospital. Lisbeth Nordberg har sideløbende med sit daglige praksisarbejde videreuddannet sig inden for dermatologi (hudsygdomme) og medicinske sygdomme bl.a. ved et langt studieophold i USA. Lisbeth Nordberg har i dag en stor og anerkendt viden inden for disse felter.

Dyrlæge Lisbeth Nordberg tager sig af den daglige diagnostik og behandling af klinikkens patienter.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv