Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04

Sarah Hammerum

Sarah Meyer Hvidberg er ansat på Trollesminde Dyreklinik i 2004 og er uddannet fra Hansenberg i 2007 som autoriseret veterinærsygeplejerske.

Sarah er uddannet adfærdsbehandler og hundeinstruktør tilbage i 2002. I næsten 10 år stod Sarah for hundetræningen på Trollesminde Dyreklinik og tilbyder i dag enetimer og adfærdskonsultationer. Endvidere afholder Sarah foredrag og weekendseminarer.

I 2019 færdiggjorde Sarah overbygningen for fagveterinærsygeplejersker i anæstesi på KU Sund (den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole). Til dagligt er Sarah primært i operationen og elsker arbejdet med anæstesi og smertelindring.

Sarah er gift og har to børn. Sidste sommer fik Sarah en dejlig Cavalier King Charles Spaniel, der hedder Fine.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv