Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81

Tandrens til hund

Det er ikke kun mennesker, der har brug for at gå til tandlæge. Din hund har sommetider også brug for at få tjekket bisserne. For mange kæledyr kan tandsygdomme nemlig være et problem – eller blive et problem på længere sigt. Derfor er det vigtigt, at du husker at være opmærksom på din hunds mundhygiejne.

Hos VETGRUPPEN tilbyder vi tandrens til din hund. I alle vores klinikker har du mulighed for at tage din hund med til et tandeftersyn. Og hvis der er behov for det, kan vores erfarne dyrlæger også hjælpe med en tandrensning, som gør dit kæledyrs mund sund og rask – og som sænker risikoen for mundsygdomme og problemer med tænderne i fremtiden. Kontakt os og fortæl om din hunds symptomer – og få vores bud på, om din hund skal have en tid til tandrens.

Tandrens til din hund – hvorfor er det vigtigt?

For de fleste hunde er det almindeligt at bide i forskellige ting. Og netop derfor er hunde særligt i risikozonen for at få bakterier i munden og udvikle tandsygdomme. En tandsygdom kan være smertefuld og skade hundens generelle helbred. Således kræver sygdomme i munden næsten altid behandling, hvilket kan gøres ved en tandrensning.

Hvordan ved jeg, om min hund har brug for tandrens?

De fleste hunde oplever tandsygdomme i løbet af deres levetid. Den mest almindelige sygdom er tandsten, der kendes ved dårlig ånde og brunlige belægninger på tænderne. Behandles hunden ikke for tandsten kan den få tandkødsbetændelse og andre tandlidelser. Disse symptomer kan desuden være et tegn på mundsygdomme og er derfor en indikation på, at det er tid til at bestille tandrens til din hund:
  • Dårlig ånde
  • Blister
  • Brune/gullige plamager på tænderne
  • Nedsat appetit
  • Rødt og betændt tandkød
Andre symptomer kan også være ændrede spisevaner, eller at din hund kun tygger i den ene side af munden.

Er det tid til tandrens til din hund? Kontakt os

Ved du allerede nu, at det er tid til en tandrens til din hund? Eller er du i tvivl om, hvorvidt din hunds symptomer er et udtryk for en tandsygdom, og har du brug for vores faglige vurdering? Så kontakt en af vores klinikker og tag en snak med en dyrlæge angående dit kæledyr. VETGRUPPEN er en samling af erfarne og dygtige dyrlæger i København og omegn, der sætter barren højt for kvaliteten af de behandlinger, vi udfører for dit kæledyr. Vi tilbyder en lang række behandlinger – herunder tandeftersyn og tandrens til din hund.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VALBY DYREHOSPITAL
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81817781
Email: kontakt.valby@vetgruppen.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 18.00
Fredag   08.30 – 16.00
Lørdag   10.00 – 16.00 (butik)
Søndag  10.00 – 16.00 (butik)

FIND VEJ

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op