Skip to main content

Bliv en del af vores team som veterinærsygeplejeelev

Er du passioneret omkring dyresundhed og ønsker at blive en del af et dedikeret team på en smådyrsklinik? Kan du lide at have kundekontakt, og indgå i et lille, men tæt team? Så er dette din chance!

Om klinikken

Sct. Jørgensbjerg er en veletableret dyreklinik i Kalundborg med en betydelig base af tilbagevendende kunder. Vi er en del af VetGruppen som den første klinik – og det er vi stolte af.

Vores patienter er primært hunde og katte, men også andre mindre kæledyr, som kaniner, marsvin m.fl.

Vi lægger stor vægt på at yde en god service, og at alle der henvender sig til os, skal føle sig taget godt imod og hjulpet videre, uanset hvad deres henvendelse drejer sig om.

Vi tilbyder dig de nødvendige ressourcer og et stærkt arbejdsmiljø for at udføre dit arbejde effektivt. Herudover har vi en moderne klinik udstyret med topfaciliteter, hvor du kan udvikle dine kompetencer og præge klinikken positivt. Vi laver mange udredninger, og større behandlinger. Desuden er vi med i en vagtordning for akutte patienter.

Vi er beliggende i Kalundborg, som er en mindre provinsby i rivende udvikling, omgivet af smuk natur.

Os som team

Du vil blive en del af et dygtigt team bestående af 3 dyrlæger, 1 klinikassistent og 1 veterinærsygeplejerskeelev. Desuden har vi nogle dyrlægestuderende tilknyttet som afløsere.

Dine opgaver:

Som veterinærsygeplejeelev vil du lære at være i klinisk praksis og derudover følger du dit skoleforløb.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Røntgenoptagelser
  • Tandrensning og bistand ved tandrøntgen og tandbehandlinger
  • Forberedelse af patienter til operation og hjælp med overvågning af anæstesi under operation
  • Behandling af indlagte patienter
  • Laboratoriearbejde, inklusive brug af in-house maskiner og klargøring af laboratorieforsendelser ud af huset
  • Telefonpasning og receptionsopgaver
  • Fodersalg og -rådgivning
  • Rengøring og oprydning
  • Modtagelse og udpakning af varer
  • Andet forefaldende arbejde i smådyrspraksis

Dine Kvalifikationer:

Du er en positiv og imødekommende person, der møder kollegaer, patienter og klienter med et smil. Du kan lide at arbejde selvstændigt og i et team, og tage ansvar for dine opgaver. Du er stabil og fleksibel. Vi værdsætter loyalitet og pålidelighed.

Vi tilbyder:

Et trygt uddannelsesforløb, hvor du har store muligheder for at tilegne dig mange praktiske færdigheder. Vi er et lille team, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Samtidig giver vores fællesskab i VetGruppen dig mulighed for at blive en del af et meget stort netværk. Vi tilpasser arbejdstiderne efter behov, og der er ingen vagtarbejde eller arbejde i weekender.

Vi i VetGruppen prioriterer efteruddannelse og faglig udvikling. Vores medarbejdere opfordres til at deltage i kurser og efteruddannelse. Værdier som tillid, kollegialt samarbejde og faglig professionalisme er en del af vores kultur. VetGruppen A/S omfatter over 50 smådyrsklinikker og større dyrehospitaler landet over. Vi samarbejder på tværs af klinikkerne, og tilbyder specialiserede udredninger og behandlinger på vores større dyrehospitaler. VetGruppen har også sit eget CampusVet, som er vores kursusafdeling.

Ansøgning:

Hvis dette lyder som en spændende mulighed for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi gennemgår ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning snarest muligt og senest inden den 15. november 2023.

Kontakt os anne.sj@vetgruppen.dk eller ring gerne til os på tlf 59565757, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.

Vi ser frem til at høre fra dig og måske byde dig velkommen som en del af vores team!

Spørgsmål til stilling

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte klinikleder Anne Torkelund på anne.sj@vetgruppen.dk eller på tlf 59565757,

×
Menu
Døgnvagt