Skip to main content

Aut. Veterinærsygeplejerske søges til Dyrlæge Center Vest

Vi er en ren smådyrsklinik i Ringkøbing, en hyggelig købstad med besøg af mange turister, heraf en del tysktalende.

Teamet

Vi er p.t. 2 dyrlæger, 1 VSP og 1 klinikassistent, så vi mangler dig til at hjælpe os i dagligdagen. Vi arbejder som et team og det er vigtigt at vi hjælper hinanden i dagligdagen.

Hvem er du? 

Du er uddannet veterinærsygeplejerske. Du vil sammen med vores anden VSP bl.a. blive en del af operationsteamet, med ansvar for klargøring, anæstesi og hvad deraf følger – og derudover ønsker vi os en serviceminded medarbejder, der elsker alle dyr, og med flair for telefon- og kundebetjening. Du skal desuden kunne lide at holde orden i vores butik og sørge for at alle varer er på hylden, samt at her er ordentligt og pænt og rent. Det er en fordel, hvis du taler tysk og engelsk, da her kommer mange turister.

Vi søger

Vi søger en medarbejder med godt humør, som er klar til at hjælpe vores mange rare klienter og patienter. Hvis du er nyuddannet veterinærsygeplejerske skal du ikke holde dig tilbage – men du skal være åben for at lære nyt, så du hurtigt kan komme ind i vores rutiner – Vi skal nok hjælpe dig i gang.

Om klinikken 

Klinikken er moderne og veludstyret med god plads og røntgen, tandrøntgen, inhalationsanæstesi, ultralydsscanner, laboratoriefaciliteter osv.

Vi er tæt på Vesterhavet og noget af Danmarks fineste natur med muligheder for et aktivt fritidsliv, f.eks. er her gode muligheder for vandreture, ridning, kitesurfing på hav og fjord mv.

  • Stillingen kan være deltid eller fuld tid efter forhandling.
  • Send din ansøgning til kontakt.dcvest@vetgruppen.dk
  • Har du spørgsmål til stillingen kan de stilles til Hilde-Kristin Reed på tlf. 41 41 73 23.
  • Der foretages samtaler løbende, og indtil stillingen er besat.

Spørgsmål til stilling

Sprøgsmål om job stilles til Hilde-Kristun Reed på tlf. 41 41 73 23. 

×
Menu
Døgnvagt