Skip to main content
Velkommen til

Falke Dyreklinik

Din dyrlæge i Næstved

Velkommen til Falke Dyreklinik! Vores dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig, hvis din hund skal have sit årlige sundhedstjek, hvis din kat er drægtig, eller hvis din kanin udviser tegn på sygdom. Hos Falke Dyrekliniker dit kæledyr i trygge hænder og vil, via vores netværk af eksperter og specialiserede dyrlæger fra hele landet, altid have adgang til den fornødne hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00

Priser

Falke Dyreklinik tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Vi er Næstveds dyrlæge

På Falke Dyreklinik i Næstved har vi 4 dyrlæger, 2 veterinærsygeplejersker og 1 receptionist.

Falke Dyreklinik er en moderne travl smådyrsklinik med meget moderne udstyr her iblandt ultralydsscanning, digitalt røntgen, tandrøntgen, ultralydstandrenser, tandbor samt laboratorium med nye blodprøvemaskiner.

Konsultation og operation

Alle konsultationerne er efter aftale, så der er god tid til de enkelte patienter go der kan bestilles tid via telefon 55 73 85 86.

Operationer foretages primært om formiddagen hvor det er lettest at komme med fastede dyr. I forbindelse med diagnosemuligheder er der også muligheder for blod- og urinanalyser samt røntgenfotografering.

Butikken er åben hele dagen for fodersalg, salg af ormekur, loppemidler m.m.

Vagtsamarbejde

VetGruppens Dyrlægevagt Vestsjælland +45 7370 9334

Dette gælder både hverdagsvagter og weekendvagter efter vores lukketid. 

×
Menu
Ring op