Skip to main content
Trustpilot Widget

Karriere hos VetGruppen

Interesseret i at arbejde for VetGruppen?

Mulighed for faglig og personlig udvikling

VetGruppen er et dansk fællesskab af i øjeblikket 46 dyreklinikker og hospitaler. For dig som kommende medarbejder kan VetGruppen tilbyde rig mulighed for faglig og personlig udvikling under ordnede forhold, gennem VetGruppen´s egen efteruddannelse, CampusVet, som faciliterer bl.a. praktiske kurser med anerkendte forelæsere i emner efterspurgt af medarbejderne. Vi tror på, at et stærkt socialt og kollegialt fællesskab er væsentligt for en god og velfungerende hverdag.

Hvad er VetGruppens værdier?

Tillid

Tillid, ansvar og tryghed er vigtige byggesten i vores kultur. Vi omfavner vores forskelligheder, da de driver os mod nytænkning, kreativitet og inspiration. Vi opfordrer til at bidrage med friske perspektiver, da indblik og idéer er afgørende for vores succes. Vær ærlig og stol på dine egne styrker.

Professionalisme

Vi ved, du kan! Vi har fuld tillid til din professionalisme og erfaring, som er fundamentet for at styrke vores gruppe endnu mere. Vores fokus er på at handle ordentligt og med respekt for fagligheden.

Udvikling

Vi stræber efter at være den mest attraktive arbejdsplads i vores branche, og din personlige og faglige udvikling er af altafgørende betydning for os. Engagement er nøglen, hvor læring sker både gennem arbejdet og via spændende videreuddannelsesmuligheder, der giver dig mulighed for at udfolde din ekspertise. Vi anerkender dybt, at vores medarbejderes engagement og udvikling er afgørende for vores organisation. Det er så enkelt, men også så afgørende.

Sammenhold

Vores mission er klar: Vi stræber efter at være medarbejdernes og klienternes foretrukne valg af dyrlæger. Dette kan vi kun opnå, hvis vi står sammen, viser omsorg for hinanden og forstår hinanden. Ved at støtte hinanden og dele viden kan vi blive endnu dygtigere. Vores arbejdsmiljø er præget af en uformel tone med respekt for faglighed, hjælpsomhed og ansvar, da disse elementer udgør fundamentet for vores fælles mål.

VetGruppen i tal

46

Klinikker

543

Medarbejdere

+5

Ledige jobs

VetGruppens historie

2019

Maj 2019 blev VetGruppen grundlagt af Ramus Lennart Hansen med støtte fra Dansk Ejerkapital, der fungerede som kapitalfond. Ved starten bestod vi af de eksisterende klinikker Valby og Birkerød Dyrehospital. Efter grundlæggelsen begyndte VetGruppen hurtigt at udvide vores kliniknetværk, hvor vi i løbet af 2019 opkøbte yderligere fire klinikker, der blev efterfulgt af yderligere syv i 2020.

2020

I april 2020 introducerede vi et nyt logo og dermed skabte et introducerede et nyt logo. Det tidligere røde og sorte logo blev skiftet ud med et nyt blåt design, og navnet blev justeret til det nu officielle: VetGruppen.

2021

Vores ekspansive vækst fortsatte, og i 2021 opkøbte vi yderligere 14 klinikker. I juli 2021 skiftede vi investeringsfond til nuværende Axcel, hvilket markerede en ændring i vores strategiske retning. På det tidspunkt talte VetGruppen i alt 20 klinikker.

2022

Året 2022 tilføjede vi imponerende 18 nye klinikker til vores portefølje. Denne vækststrategi fortsatte ind i 2023, hvor yderligere tre klinikker blev opkøbt, hvilket understregede vores vedvarende engagement i at udvide og forbedre vores tilbud inden for behandling, pleje og service i veterinærbranchen.

2023

Dorte Birkegaard Andersen kom til som ny CEO, Eske Høyer tiltrådte som ny CFO, som sammen fastsætter kursen for vores strategi om at være kæledyrsejernes foretrukne valg af dyrlæger. Herudover centraliserede vi aktiviteter i People & Culture, som support til klinikkerne derude.

Ved udgangen af 2023 kunne vi tælle 46 klinikker fordelt rundt i hele Danmark.

2024

Vi glæder os til endnu et år med verdens bedste kollegaer, kunder og klienter.

Vi tror på, at et stærkt socialt og kollegialt fællesskab er væsentligt for en god og velfungerende hverdag.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne have en karriere i VetGruppen, men kan ikke finde noget, der passer til mig. Hvad skal jeg gøre?

Vi leder altid efter nye kollegaer! Hold dig opdateret om fremtidige jobmuligheder, eller fortæl os hvorfor du gerne vil arbejde hos os ved at klikke her for at oprette forbindelse! Her kan du også tilmelde dig stillinger.

Hvornår kan jeg forvente svar på min ansøgning?
Sjovt, at du spørger! Hver jobannonce angiver, hvornår du kan forvente en respons. Men aldrig mere end en uge! Det afhænger lidt af jobtypen, og vi behandler ansøgninger løbende. Nogle gange tager det tid at finde det rette match. Kontakt os, hvis du synes, det har været lang tid!
Hvordan ser rekrutteringsprocessen ud?

Efter du har sendt CV og ansøgning vil der muligis være et telefoninterview, interview og/eller case/test.

Hvordan arbejder VetGruppen med persondata?

VetGruppen er compliant med den til hver tid gældende persondatalov og persondataforordning. Læs mere her.

Indblik i hverdagen

Hestedyrlæge Jon, Ansager Hestehospital
Veterinærsygeplejerske Anette, Nyborg Dyrehospital

Følg os på sociale medier

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

×
Menu
Døgnvagt