Skip to main content

Dyrlægejob i Århus

Søger du nye udfordringer som dyrlæge i Århus eller omegn? Så er dette noget for dig! Nu har du muligheden for at blive en del af team Nordre Dyrehospital – VetGruppen

Nordre Dyrehospital er et moderne dyrehospital med et stort patientflow og mange akutte patienter og henvisninger.

Vi søger en dyrlæge med erfaring i intern medicin og bløddelskirurgi.

Du er fagligt dygtig, brænder for det spændende kliniske arbejde og trives med at være sparringspartner for dine kolleger.

Arbejdet er alsidigt og du har rig mulighed for at have indflydelse på hverdagen og din egen faglige udvikling.

Du bliver en del af det vores fantastiske team på 7 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker, 2 elever, 1 bogholder og 1 klinikvært.

Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, samt flere former for speciel kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling, røntgenundersøgelser, laboratoriediagnostik samt tandundersøgelser og -behandlinger.

Hospitalet er veludstyret blandt andet med inhouse laboratorium, digital røntgen, ultralyd, endoskopi, avanceret ortopædkirurgi, rehabilitering og kiropraktik.

Vi tilbyder dig

  • Arbejde i klinisk smådyrspraksis med gode kolleger, tid til dine patienter og klienter, spændende intern medicinsk arbejde og mange muligheder for efteruddannelse.
  • At blive en del af VetGruppen, som er et dansk fællesskab af i øjeblikket 50 dyreklinikker. Vi har et tæt samarbejde på tværs af klinikkerne og hjælper hinanden med henvisninger og faglig sparring. På den måde giver vi vores klienter den nære og lokale kontakt, samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede udredninger og behandlinger på vores større dyrehospitaler.
  • Ansættelse som kan tilpasses dine ønsker dog min. 30 timer.
  • Mulighed for vagtarbejde i weekender og eventuelt i hverdage. Vagtarbejdet aflønnes på A-kontrakt og vedrører udelukkende smådyr
  • Der er betalt frokostpause


Vi vægter gensidig respekt og tillid mellem kollegerne meget højt og derved har vi et team med godt humør og smil på læben.

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Henriette Boisen på tlf. 41418976. Send din ansøgning på Henriette.nordre@vetgruppen.dk

Vi afholder løbende samtaler og vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål til stilling

Kontakt Henriette Boisen på tlf. 41418976 og send din ansøgning på henriette.nordre@vetgruppen.dk

×
Menu
Døgnvagt