Skip to main content
Trustpilot Widget

VetCare

Et langt og sundt liv for din og familiens hund, kat og hest kræver tryghed, omsorg og nærhed. Det får I hos VetGruppen og vores landsdækkende netværk af dyreklinikker og -hospitaler.

I kan altid rette henvendelse ang. VetCare i den klinik I er oprettet eller på kontakt.vetcare@vetgruppen.dk

VetCare priser

VetCare hund

129 kr/mdr.

 • 1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger hunden fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
 • Fri videokonsultation. Du booker tid direkte her på sitet *
 • Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin *
 • Fri kloklip uden bedøvelse *
VetCare kat

129 kr/mdr.

 •  1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger katten fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
 •  Fri videokonsultation. Du booker tid direkte her på sitet *
 • Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin *
VetCare hest

199 kr/mdr.

 • 1 årligt sundhedstjek inkl. vaccination *
 • Fri kørsel op til 20 km i forbindelse med vaccinationen (længere kørsel takseres til standard kørsels-pris)
 • 1 årlig tandrasp i bedøvelse ** (skal være i forbindelse med vaccination)
  2 årlige gødningsundersøgelser *** (gælder for de til årstiden relevante, og af dyrlægen anbefalede undersøgelser som fx: blodorm, bændelorm, sand og larvedyrkning)

Kat & Hund

* Gælder indenfor klinikkens normale åbningstid. Ved vagtbesøg aftener og nætter på hverdage, samt hele døgnet lørdage, søndage og helligdage, opkræves normalt vagthonorar og vagtgebyr or recepter, udlevering af medicin m.v. Vi anbefaler at dit dyr har en sygeforsikring, som kan hjælpe med dækningen af udgifterne i forbindelse med vagtbesøg udenfor normal åbningstid

Hest 

*Gælder standard vaccinationer mod stivkrampe og influenza
**Medicin fx til bedøvelse, afregnes separat efter gældende dagspriser.
***Recept til præparater til behandling af orm eller larver, udstedes kun i forbindelse med orme- eller larveundersøgelsen.

Tryghed

Vi har udviklet en sundhedsordning, der sikrer dig tryghed i hverdagen.

Vi tror på, at sundheden bedst sikres gennem forebyggelse og rådgivning. Og skulle uheldet være ude, kan du hurtigt få hjælp af en dyrlæge med en videokonsultation direkte på mobiltelefonen – uanset, hvor du og din hund eller kat opholder sig.

Omsorg

Selv om hunden eller katten umiddelbart virker sund og rask og ser ud til at trives i hverdagen, er det en god idé med et årligt sundhedstjek hos dyrlægen.

Som ejer kan det være svært at se de første symptomer på en forværring af helbredet og begyndende sygdom, der hurtigt kan udvikle sig smertefuldt og alvorligt. Når vi opdager en forandring i tide, er der langt større sandsynlighed for at forebygge, behandle og sikre hunden et fortsat sundt liv.

Nærhed

Sundhedsordningen sikrer dig hjælp med det samme – uanset, hvor hunden eller katten og du befinder dig. Med en fri videokonsultation fra din mobiltelefon kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med en dyrlæge.

Desuden kan du frit bruge sundhedsordningen hos din faste dyrlæge eller på besøge en af VetGruppens øvrige klinikker eller hospitaler, hvis du eksempelvis er på ferie eller af andre årsager opholder dig langt fra hjemmet.

Med VetCare får din hund og kat den rigtige omsorg og de bedst mulige betingelser for et godt og langt liv – hele livet.

Videokonsultation

Som VetCare medlem har du mulighed for gratis videokonsultation ved en dyrlæge. Det betyder at du kan få familiens hund eller kat tilset af en dyrlæge uden at skulle forlade hjemmet. Benyt nedenstående link til at booke tid til videokonsultation.

Kontakt VetCare

Har du har ændringer til dit VetCare abonnement kan du tage kontakt til den klinik hvor I er oprettet eller skriv på kontakt.vetcare@vetgruppen.dk

Betingelser og vilkår

Læs glædende betingelser og vilkår når du tegner et VetCare abonnement. 

×
Menu
Døgnvagt