Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

I VET-GRUPPEN ønsker vi et langt og sundt liv for dit kæledyr. Vi tror på, at sundhed bevares bedst gennem rådgivning og forebyggelse. Derfor har vi udviklet VET-CARE. En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

VET-CARE indeholder alle de forebyggende undersøgelser og rådgivningen, du har behov for til dit raske kæledyr. Med en lav månedlig ydelse kan du sove trygt om natten med vished om at vi er der for dig og dit kæledyr.

Hvis uheldet skulle være ude, træder din sygeforsikring ind og dækker de udgifter, der kunne komme. Her vejleder vi dig i sygeforsikring til dit dyr og hjælper dig med at håndtere forsikrings papirerne, hvis uheldet skulle være ude.

Du kan høre mere om VETCARE hos den enkelte klinik

 

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv