Skip to main content

Dyrlæge med passion for smådyr

Vil du gerne være vores nye kollega. Vi søger en dyrlæge til en nyoprettet fast stilling på klinikken 25-30 timer om ugen, eller hvad vi finder ud af sammen. Vi har 10-12 skiftet vagt

Hvem er vi?

Vi er et stærkt team som foruden dig består af 3 dyrlæger, 3 VSP’er, en VSP-elev og en klinikassistent. Vi er en smådyrsklinik, der tager sig af alle slags smådyr, dog mest hunde og katte, en del kaniner og marsvin, og lidt krybdyr. Vi er udover de 3 dyrlæger, en dyrlæge der kun tager sig af fugle, det vil du kun ved speciel interesse, blive en del af, det samme mht. krybdyr.

Vi har Idexx-laboratorieudstyr, digital røntgen, tandrøntgen, scanner, tilbyder laserbehandlinger, kiropraktik og akupunktur. 

Hvad søger vi?

En dyrlæge med erfaring fra praksis og interesse for tænder er et plus, men ikke et krav. Andre faglige interesseområder er bestemt også et plus.

Vigtigst for os er nemlig at du brænder for dit fag. Vi ønsker du er engageret og ansvarsbevidst i dit job. Du skal være interesseret i at gøre en forskel for vores patienter og vores klienter, og du skal kunne lide den nære klient-kommunikation. Vi vægter den gode kemi, godt humør og smil i hverdagen højt, så vi og klienterne føler sig godt tilpas.

Vi tilbyder efteruddannelse og meget mere!

Vi ønsker vores medarbejdere er fagligt nysgerrige, og har lyst til at udfordres gennem kurser og efteruddannelse. Der er i stor grad mulighed for selv at vælge i hvilken retning din efteruddannelse skal gå, da vi tror på, at gennem interesse og passion udvikler man sig bedst.

Vi er en del af VetGruppen og derfor en del af et større dansk fællesskab som inkluderer mere end 50 smådyrsklinikker samt større dyrehospitaler landet over.

Vi har et samarbejde på tværs af klinikkerne i Vetgruppen, og hjælper hinanden med faglig sparring og henvisninger. VetGruppens fællesskab kommer derfor både vores patienter, vores medarbejdere og den faglige udvikling til gavn. VetGruppen har derudover sin egen uddannelsesafdeling, CampusVet.

Er stillingen interessant for dig?

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Send gerne din ansøgning til lise.goerlev@vetgruppen.dk
  • Evt. spørgsmål kan rettes til klinikleder Lise Gregersen på tlf. 23647226 eller ovenstående mail.
  • Samtaler vil blive afholdt løbende.
  • Tiltrædelse: Efter aftale, vi venter gerne på den rette person.

Spørgsmål til stilling

Spørgsmål rettes til Lise Gregersen på tel 23647226  eller lise.goerlev@vetgruppen.dk

×
Menu
Døgnvagt