Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 58 85 54 99

Gørlev Dyreklinik
 

Din lokale dyrlæge i Gørlev og Vestsjælland

Akut brug for hjælp?

Dyreklinik i konstant udvikling

Gørlev Dyreklinik er en blandet praksis hvor alle dyrearter er velkomne.

Klinikken består af et dyrehospital for kæledyr, krybdyr og fugle samt en udkørende praksis for heste, hobbydyr, produktionsdyr og eksotiske husdyr.

Vi er 5 dyrlæger og 4 veterinærsygeplejersker, der arbejder med forskellige specialer. Vi råder også over et veludstyret laboratorie.

Kontakt og besøg

Hvis du har brug for en dyrlæge, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi finder en dyrlæge med den viden, du efterspørger, og vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål eller give dig en uddybende viden. Hvis du har brug for et hurtigt svar er det bedst at ringe til os.

Åbningstider

Klinikken er åben mandag til fredag klokken 08.00 – 17.00. Udenfor normal åbningstid kan du ringe til klinikkens på tlf. 58 85 54 99 så viderestiller vi dig til dyrlægevagten.

Vi ser frem til at tage imod jer i klinikken.

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller vaccination af marsvin.

Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Ove Brinkmann
Dyrlæge

Lise Gregersen
Dyrlæge

Henrik Hagbard
Dyrlæge

Stina Aarup Hansen
Dyrlæge

Åbningstider:

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev
Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om hund, kat, fugl, hest eller mere eksotiske dyr.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv