Skip to main content
+45 58 85 54 99
Velkommen til

Gørlev Dyreklinik

Din dyrlæge i Gørlev

Velkommen til Gørlev Dyreklinik! Vores dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig, hvis din hund skal have sit årlige sundhedstjek, hvis din kat er drægtig, eller hvis din kanin udviser tegn på sygdom. Hos Gørlev Dyreklinik er dit kæledyr i trygge hænder og vil, via vores netværk af eksperter og specialiserede dyrlæger fra hele landet, altid have adgang til den fornødne hjælp og behandling.

Åbningstider

Søndag Lukket
Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lørdag Lukket

Priser

Gørlev Dyreklinik tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste her og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Dyreklinik i konstant udvikling

Gørlev Dyreklinik er en blandet praksis hvor alle dyrearter er velkomne.

Klinikken består af et dyrehospital for kæledyr hvor vi tager imod alle smådyrs.

Vi er 5 dyrlæger og 4 veterinærsygeplejersker, der arbejder med forskellige specialer. Vi råder også over et veludstyret laboratorie.

Kontakt og besøg

Hvis du har brug for en dyrlæge, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi finder en dyrlæge med den viden, du efterspørger, og vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål eller give dig en uddybende viden. Hvis du har brug for et hurtigt svar er det bedst at ringe til os.

Åbningstider

Klinikken er åben mandag til fredag klokken 08.00 – 17.00. Udenfor normal åbningstid kan du ringe til klinikkens på tlf. 58 85 54 99 så viderestiller vi dig til dyrlægevagten.

Vi ser frem til at tage imod jer i klinikken.

Indlevering af gødningsprøver

Hesteejere kan indlevere gødningsprøver til ormeundersøgelse på Hesteklinik Vestsjælland i en kasse udenfor Gørlev Dyreklinik.

Prøverne kan indleveres i tidsrummene: 

  • mandag aften – tirsdag morgen før 08.00 
  • onsdag aften – torsdag morgen før 08.00

Gødningsprøverne afleveres i en kasse på parkeringspladsen udenfor Gørlev Dyreklinik, hvori der også vil være sedler, der skal udfyldes ved indlevering.

På sedlerne angives hvilke undersøgelser, der ønskes, samt hvor ormekuren afhentes. Grundet lovgivningen skal hestens chipnummer og konsumstatus også anføres.

Svaret på prøverne anføres på fakturaen og sendes på mail direkte fra Hesteklinik Vestsjælland. Vi bestræber os på at give svar indenfor 3 dage, men i travle perioder kan der være længere svartid. Undersøgelser for blodorm tager 16 dage.

×
Menu
Ring op