Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 58 85 54 99

Foder og petshop

Vi sælger foder til raske hunde, katte, fritter og fugle. Vores foder er tilpasset forskellige aldersgrupper hos raske dyr. Desuden forhandler vi også specialfoder til hunde og katte med behov for en sygdomsdiæt.

Vi fører Hills, Specific, VetPro plus ganske lidt speciel foder fra Royal Canin. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om hvilket foder, der vil være løsningen for dit dyr.

Står du og mangler modermælkserstatning til hunde eller katte har vi også det i butikken.

Butikken har også plejemidler, kosttilskud, forskellige tyggeben, motiverende legetøj, foderbolde, kattegrus og transportkasser til katte.

Kom forbi og se hvad vi har – i butikken behøver du ikke at bestille tid.

Til fugle har vi
 foder fra Nutribird, Kaytee og Kalkovit vitamin og -mineraltilskud. Vi har også sonder, sondesprøjter og PT 12 – et tysk mælkesyrebakterie produkt  der er godt til perioder med diarre, stress eller fugle i antibiotikabehandling.

Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev
Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om hund, kat, fugl, hest eller mere eksotiske dyr.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv