+45 58 85 54 99

Information til praktikanter
 

Hos Gørlev Dyrklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Vil du i praktik hos os? 
 

Vi tager gerne imod praktikanter i det omfang, det er praktisk muligt.

For at komme i praktik hos os kræves der:  

  • Minimum 9. klasse
  • Skriftlig ansøgning pr. mail eller fysisk på klinikken af praktikanten
  • Vi forventer at de deltager aktivt i alle typer af opgaver
  • Praktisk og varmt tøj
  • Anstændig påklædning/praktiske sko

For at vores praktikanter får det optimale udbytte af opholdet kan vi kun have en praktikant ad gangen. Vi modtager mange forespørgsler og er ofte nødsaget til at sige nej. Det er derfor vigtigt at du er ude i god tid, hvis du vil i praktik hos os. Hvis du laver en aftale med os om praktik forventer vi, at du er engageret og interesseret og at du melder afbud, hvis du ikke kan møde op. 

Vores arbejdsdag starter på klinikken kl. 8.00 og varer indtil dagens arbejde er færdigt. Dagen slutter som hovedregel tidligst ved 17-tiden.

Vi kan ikke indrette os efter ønsker om at være færdige på bestemt tid, og vi kan ikke opfylde ønsker om kun at arbejde med en dyreart, da vores arbejdsdage er meget forskellige og uforudsigelige. Du skal være indstillet på at deltage i alle ansattes arbejdsområder – både sammen med dyrlægerne og sygeplejerskerne og indendørs så vel som udendørs og i alt slags vejr. 

Det er vigtigt at du hver dag møder op med godt humør, en stor madpakke, rent arbejdstøj og rene gummistøvler. Du må ikke have været i kontakt med svin i 48 timer før du møder op.

Det er Hilde, der står for at lave aftaler om praktik. Hun kan træffes klinikkens telefon 58855499 indenfor den daglige åbningstid.

Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om hund, kat, fugl, hest eller mere eksotiske dyr.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv