+45 58 85 54 99

Den sidste rejse
 

Hos Gørlev Dyrklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Det sidste farvel til din ven 
 

Det er altid trist at skulle sige farvel til ens kæledyr, vi hjælper gerne med at tage beslutningen, og når det så er tid, med at det foregår så skånsomt, som muligt.

Det er altid trist at skulle sige farvel til ens kæledyr, vi hjælper gerne med at tage beslutningen, og når det så er tid, med at det foregår så skånsomt, som muligt.

Ofte foregår aflivningen på klinikken efter forudbestilt tid. Det er også muligt at dyrlægen kommer hjem til jer og foretager aflivning i hjemmet. Nogle ejere ønsker ikke at være med, nogle vil være med til bedøvelsen virker, og nogle afleverer kæledyret på klinikken. Det er en meget personlig sag, hvordan man ønsker at tage afsked med sit kæledyr, og dette respekteres til fulde.

Kæledyret vil få en bedøvende sprøjte, så det falder helt i søvn. Vi anbefaler dog gerne at ejer er med indtil kæledyret falder i søvn, da det er mere trygt på denne måde. Den bedøvende sprøjte gives enten i lårmusklen eller i nakkemusklen.

Når bedøvelsen er indtruffet gives den sidste indsprøjtning, den er i en så kraftig koncentration, at det umiddelbart bedøver hjertet, så kæledyret sover ind. Åndedrættet ophører kort tid efter. Der undersøges med stetoskop for at sikre, at hjertefunktionen er ophørt.

Der er tale om en meget skånsom metode, som sikrer, at dit kæledyr ikke er udsat for unødigt ubehag.

Kremering

Inden aflivning af dit kæledyr er der nogle overvejelser, du skal tage stilling til.

  • Vil du have dit kæledyr med hjem og begrave den i din have? Dette er tilladt.
  • Vil du have den kremeret?

I så fald findes der forskellige muligheder for kremering.

  • Kremering sammen med andre kæledyr hvis man ikke ønsker at få asken hjem.
  • Kremering hvor du får asken hjem i en urne som du kan sætte i jorden.
  • Kremering hvor du får asken hjem i en urne du kan placere i hjemmet som et minde, der findes flere forskellige muligheder for farve og skrift og der er også mulighed for at få lavet askesmykker.

Se evt. www.adakrem.dk

Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om hund, kat, fugl, hest eller mere eksotiske dyr.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv