Skip to main content
+45 58 85 54 99

Vaccination af hunde

Gørlev Dyreklinik tilbyder professionel vaccination af hunde for at beskytte dine kæledyr mod forskellige sygdomme og bevare deres sundhed. Kontakt os i dag for at planlægge din hunds vaccinationsbehov og modtag ekspertpleje fra vores erfarne personale.

Hvor tit skal min hund vaccineres?

Det korte svar er at det afhænger af hvad din hund skal beskyttes imod

Vestibulum vitae gravida erat. Aenean nec vehicula metus, vel rutrum lectus. Pellentesque id fringilla lorem. Praesent porta justo eget enim tristique vestibulum. Cras ut tincidunt dolor. Nullam at placerat quam, non gravida urna. Nunc rhoncus ultricies sapien.

Vær opmærksom på at det især er unge og gamle hunde der rammes hårdest når der er sygdomme i området.

Det er også vigtigt at beskytte hunde med smittekontakt til andre hunde (i f.eks. pensioner, hundetræning, udstillinger og hundeskove).

I Danmark anbefales det at vaccinere hvalpe første gang når de er mellem 6-10 uger med en revaccination igen ca. en måned efter, og alt efter smitterisiko også når de er 16 uger. Derefter skal de vaccineres efter et år. Vi vaccinerer hunde mod i alt 5 sygdomme, og efter de 3 første vacciner skal de vaccineres mod leptospirose og parainfluenza (virus del af kennelhoste) en gang årligt, og hundesyge, leverbetændelse og parvovirus hvert 3. år.

Hvis hvalpe er meget udsatte for smitte (er tæt sammen med mange andre hvalpe og hunde), kan man vaccinere med en hvalpevaccine allerede fra de er 5-6 uger (mod hundesyge og parvovirus).

Hvis hunden er meget sammen med andre hunde, fx til udstillinger, pensioner, træning el.lign. kan man vælge også at vaccinere den mod bakteriedelen af kennelhoste (Bordetella). Det er nogle dråber, der skal gives i næsen. Der er nogle pensioner, der kræver at hundene har denne vaccine. Her skal der årlig revaccination til.

Hvis du får din hund vaccineret hos os sender vi en indkaldelse når det er tid til næste vaccination.

Rejse til udlandet

Hvis din hund skal til udlandet skal den have et pas og en rabies vaccine. Du kan se mere under “Udlandsrejse med kæledyr”

Det er også en god ide at undersøge om det land du skal til har mange flåter eller andre indvoldsorm end herhjemme. Spørg endelig på klinikken hvis I har spørgsmål.

Kontakt os på

58 85 54 99

eller skriv til os på
kontakt.goerlev@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op