Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 58 85 54 99

Tandpleje udført af ejeren

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg finder et tilskadekomment dyr?

HUNDE:

Alle hunde skal være ID-mærkede og derfor har hunde i lovens forstand altid en ejer. Hvis hunden ikke er kommet til skade kan ejeren til en chippet eller øretatoveret hund findes i Dansk Hunderegister. Ejeren kan opspores af det lokale politi.

Hvis hunden er kommet til skade kan den bringes til dyrlægen og vi vil hjælpe med at finde frem til ejeren.

TAMKATTE:

Hvis katten ikke er kommet til skade vil ejeren kunne opspores via Dansk katteregister eller Det danske katteregister såfremt katten er øretatoveret. En mikrochip vil ikke være synlig og kræver derfor at katten scannes med en chipaflæser hos Falck, politiet eller en dyrlæge.

Hvis katten ikke er ID-mærket vil ejeren ikke kunne opspores og katten vil blive forsøgt videreformidlet eller i tilfælde af alvorlige skader evt. blive aflivet.

VILDKATTE OG ANDRE VILDE DYR:

Hvis du finder tilskadekomne vilde dyr har Dyrenes Beskyttelse oprettet en nødtelefon tlf. 1812 der svarer døgnet rundt. Her vil der sidde personale der kan vejlede dig om hvad du skal gøre.

Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev
Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om hund, kat, fugl, hest eller mere eksotiske dyr.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv