Skip to main content

Klinikdyrlæge søges til fast stilling uden vagter

Trehøje Dyrlæger er en praksis med hovedafdeling i Vildbjerg og klinik i Holstebro. Vi ønsker at udvide vores aktiviteter i Holstebro, og samtidig ønsker vi at give mere plads i Vildbjerg til specialiseret tandbehandling. Derfor søger vi nu at udvide staben med en dyrlæge mere.

Hvem er vi

Vi er i øjeblikket 4 dedikerede dyrlæger, 2 VSP’er, 2 klinikassistenter, 3 VSP-elever, en bogholder og en klinikleder. Vi er del af VetGruppen, hvilket giver os adgang til kurser, faglig udvikling og samarbejde med andre praksis, både fagligt og socialt. 

Vi lægger vægt på at yde en god service med høj faglig standard, at holde en god tone, hvor vi anerkender hinandens kompetencer, at vi udvikler os fagligt i et tempo, der passer den enkelte, og at det gerne må være en fornøjelse at gå på arbejde.

Vi søger derfor bredt: er du erfaren dyrlæge, evt med et speciale eller en interesse, er det super spændende. Er du erfaren ”all-round”-dyrlæge med ønske om at have en hverdag med kontinuitet i forhold til patienter og klienter, er det rigtig fint. Er du mere ny med ønske om at kunne sparre med dygtige og erfarne kolleger, er du også meget velkommen. Det vigtigste er, at du kan indgå i et velfungerende team og bidrage med engagement og godt humør.

Så tilbyder vi et job med gode muligheder for at udvikle sig fagligt, god omgangstone, hvor vi passer på hinanden og løn efter kvalifikationer.
Timeantal er 30 – 37 timer efter dit ønske.

Vi tilbyder efteruddannelse og meget mere!

Vi ønsker vores medarbejdere er fagligt nysgerrige, og har lyst til at udfordres gennem kurser og efteruddannelse. Hos os er det at udvise tillid, kollegialt sammenhold samt udøve vores professionalisme en del af vores kerneværdier. Vi er en del af VetGruppen A/S og derfor en del af et dansk større fællesskab som inkluderer mere end 50 smådyrsklinikker samt større dyrehospitaler landet over.  

Trehøje er en del VetGruppen hvor vi vægter faglighed, videreuddannelse og fælleskab.  

Lyder ovenstående interessant? Henvend dig gerne til Birgit Olesen, klinikleder, 40 76 88 17 eller send din ansøgning til birgit.trehoeje@vetgruppen.dk.
Vi giver i øvrigt altid en rundvisning og en kop kaffe, hvis du er nysgerrig – alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Spørgsmål til stilling

Sprøgsmål om job stilles til klinikleder Birgit Olesen på tel 4076 8817 eller birgit.trehoeje@vetgruppen.dk

×
Menu
Døgnvagt