Skip to main content
Velkommen til

Trehøje Dyrlæger

Din dyrlæge i Vildbjerg & Holstebro

Velkommen til Trehøje Dyrlæger i Vildbjerg og Holstebro. 

Hos Trehøje Dyrlæger er vi et stort hold af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der elsker at arbejde med dyr (både familiedyr og produktionsdyr). Vi går derfor hver eneste dag på arbejde med et ønske om at passe godt på dyrs velbefindende. Udover dette er vi et team, der elsker at smile og grine – og derfor kan vi garantere dig, at du altid bliver mødt af godt humør og god stemning, når du besøger en af ​​​​​vores klinikker. 

Vores hjertesag er at hjælpe syge dyr, og derfor prioriterer vi en høj faglig viden og uddannelse af personlige, så vi kan tilbyde den bedste tænkelige forebyggelse, undersøgelse og behandling til dit kæledyr eller produktionsdyr. Derudover går vi meget op i, at det er en behagelig og tryg oplevelse for både dyr og mennesker at besøge Trehøje Dyrlæger, og derfor har alle vores medarbejdere begge solidt på jorden.

Vi glæder os til at få besøg af dig og dit kæledyr! 

Åbningstider

Vildbjerg:
Mandag – fredag
08.00 – 16.00
Holstebro:
Mandag – fredag
08.00 – 16.00

Priser

Trehøje Dyrlæger tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste her og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Hvalpeaften

Giv dig selv og din hvalp en god oplevelse og tilmeld jer vores hvalpeaften på klinikken i Vildbjerg. 

Gratis tandtjek

Vi tilbyder altid gratis tandtjek, hvor vi overordnet kigger på hunden eller kattens tænder og vurderer om, der er behov for behandling.

Ring til os og book tid til et gratis tandtjek. 

Vagtdyrlægen

Vi har pr. 4. oktober indgået et nyt vagtsamarbejde med Dyrehospitalet Heden i Herning.

For dig betyder det kort fortalt, at fremover når du ringer til os uden for normal åbningstid, så kan du blive viderestillet til Dyrehospitalet Heden, som har døgnåbent for akutte henvendelser. Dyrehospitalet Heden videresender vagtjournalen til os, så vi altid er opdateret og kan variere den efterfølgende behandling.

×
Menu
Ring op