Skip to main content

Et bedre hundeliv

Trehøje Dyrlæger tilbyder hundemassage!

Hundemassage – for et bedre hundeliv – afstresning, smertelindring, forebyggelse og wellness

Jeg hedder Britta Hedegaard og er uddannet veterinærsygeplejerske i 2008. I 2011 tog jeg en videreuddannelse som dyrlægeeksamineret hundemassør, og har siden gennemført forskellige kurser i blandt andet genoptræning, fysioterapi og akupressur.

Jeg tilbyder massage af alle hunde, både raske hunde og hunde med specielle problemer eller skader – både på klinikken i Vildbjerg og Holstebro.

Der udarbejdes en individuel behandlingsplan for hver enkelt hund. Planer kan udover massage også omfatte og genoptræningsprogram og laserbehandling, alt efter din hunds behov. Laserbehandlingen er godt for en lang række forskellige problemer, specielt muskelspændinger.

Varigheden af ​​en massagekonsultation er baseret på hunderace og årsag. Hos hunde der har specifikke problemer, målrettes massagen den enkelte hunds problem og behov.
De fleste hunde vil gerne masseres og nyder massagen fuldt ud, andre skal tilvænnes over nogle gange.

Hvorfor massage?

De skavanker, vi mennesker kan have, og som kan afhjælpe med massage, kan også findes hos vores hunde.

Massage kan bruges til forebyggende og behandlende og kan give bedre livskvalitet hos mange ældre hunde og hunde med generelle problemer i bevægelsesapparatet.

Mange hunde med f.eks. gigt eller rygproblemer får muskelspændinger på grund af smerter. Massage hjælper ved at løsne op for muskelspændinger, øge blodcirkulationen og øge udskillelsen af ​​affaldsstoffer i kroppen, og samtidig fungerer det afstressende.

Massage giver en gladere hund med færre spændinger, samt mindre risiko for muskel-led- og sene-problemer. En ældre hund vil kunne bevæge sig bedre og en mindre stress kan hund og få bedre kontakt til ejer.

Hundemassage er godt fordi:

  • Din hund får generelt bedre velvære.
  • Muskler genopbygges. f.eks. lårmusklerne på en hund med hofteledsdysplasi.
  • Muskler genoptrænes efter en operation, f.eks. efter diskusprolaps.
  • Din hund afstresses.
  • Bedre blodcirkulationen og bedre udskillelse af affaldsstoffer.
  • Der skabes en bedre kontakt mellem dig og din hund.
  • Din hunds muskler bliver mere smidig, så risikoen for skader er mindre under sportsudøvelse (agility, jagt eller løb).

  Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvorvidt massage kan hjælpe din hund, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 97 13 19 11

  Kontakt os på
  eller skriv til os på
  kontakt.trehoeje@vetgruppen.dk
  ×
  Menu
  Ring op