Skip to main content
Trustpilot Widget

Veterinær Fysioterapeut & Veterinærsygeplejerske søges til Dyrehospitalet Heden

Vi søger en dygtig, udadvendt og ambitiøs udannet veterinær fysioterapeut, der ønsker at tage ansvar for at drive og videreudvikle vores moderne og veludstyrede fysioterapeutiske afdeling. Du er samtidig veterinærsygeplejerske med en stærk faglig baggrund

Er du vores nye kollega? 

Vi søger en dygtig, udadvendt og ambitiøs udannet veterinær fysioterapeut, der ønsker at tage ansvar for at drive og videreudvikle vores moderne og veludstyrede fysioterapeutiske afdeling. Du er samtidig veterinærsygeplejerske med en stærk faglig baggrund

Du har et smil der smitter, stærke kommunikationsevner og empati for både dyr og deres ejere. Din evne til at skabe gode relationer er en vigtig del af jobbet og omfatter også dine kollegaer, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, når du skal sikre at alle patienter den bedst mulige behandling.

Din primære opgave kommer til at bestå i at drive dyrehospitalets fysioterapiafdeling, hvor du arbejder med rehabilitering af ortopædiske patienter og fysioterapeutiske behandlinger, herunder f.eks. brug af laser og waterwalker.

Når der er brug for ekstra hænder på dyrehospitalet, vil du også få opgaver hvor din erfaring som veterinærsygeplejerske kommer i spil. Du er en holdspiller og er altid klar til at hjælpe dine kollegaer når behovet opstår, eller hvis du har tid tilovers.

Vi søger en profil med

  • Stor interesse for fysioterapi, med ambitioner der matcher
  • 2 års erfaring eller mere fra smådyrspraksis
  • Mulighed for weekendvagt nogle få gange om året
  • Indstillet på ”skæve” arbejdstider, da vi har et ønske om fleksible åbningstider i fysioterapiafdelingen

Ansvarsområder

  • Drive og udvikle dyrehospitalets fysioterapiafdeling
  • Tæt samarbejde med dyrehospitalets dyrlæger for at sikre den bedste behandling
  • Veterinærsygeplejerske efter behov

Om os

Dyrehospitalet Heden er et moderne dyrehospital i Herning, og er blandt Danmarks største dyrehospitaler for smådyr. Vi er en del af Vetgruppen, der en sammenslutning af mere end 50 dyreklinikker og hospitaler landet over.

Vores kompetencer favner bredt, og vi modtager henvisningspatienter fra hele Midt- og Vestjylland. Vi har faciliteter som et moderne in-house laboratorium, en afdeling for fysioterapi, CT-scanner og meget mere. Vi har altid en dyrlæge på vagt udenfor normal åbningstid, og vores telefon er åben døgnet rundt.

Vores team på 33 består af dyrlæger, VSP’er, VSP-elever og en administrativ blæksprutte, der alle arbejder sammen i en uformel atmosfære, der er er præget af god energi og høj faglighed. Vi hjælper og støtter hinanden, griner sammen, sparrer med hinanden og værner om et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø – også når vi har travlt.
Som team hjælper vi hinanden med at sikre, at alle besøgende på dyrehospitalet mødes med faglighed og professionalisme. Vi prioriterer tryghed og omsorg i behandlingen af alle vores patienter.

Send en ansøgning

Hvis stillingen som veterinær fysioterapeut har vakt din interesse, så send os dit CV og en motiveret ansøgning hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist 15.06.2024, og samtaler afholdes løbende.

Ansøgninger sendes til ad.heden@vetgruppen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til klinikleder Anette Dueholm på tlf. nr. 40 45 47 92.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning

Ansøgninger sendes til ad.heden@vetgruppen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til klinikleder Anette Dueholm på tlf. 40 45 47 92.

×
Menu
Døgnvagt