Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Dyrehospitalet Heden

Vi giver dit kæledyr den omsorg, det har brug for.

Vores behandlinger giver dit kæledyr et trygt dyreliv

Dit kæledyrs behov for behandling varierer gennem hele livet. Nogle er fundamentale for at understøtte et sundt helbred. Andre optræder akut. Og så er der dem, de færreste kæledyr heldigvis får brug for.

Vi har en vagtdyrlæge

så vi kan hjælpe døgnet rundt

Tryghed er vores første prioritet

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer
Mums, mums!
Du finder et håndplukket sortiment af foder, tilbehør og plejemidler til kæledyr i vores butik.
Skal vi hjælpe dig med at vælge rigtigt?
VI ARBEJDER FOR
ET TRYGT DYRELIV

Følg med i dagligdagen på Dyrehospitalet Heden og få tilbud og viden om dit kæledyr

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

×
Menu
Ring op
Mail