Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Genoptræning

Målrettet restitution efter en operation er afgørende for din hunds helbred og velbefindende. Det hjælper vi også med. 

Dyrlæger bliver dygtigere og dygtigere til at fortage kirurgiske indgreb. Det betyder også, at der kommer et øget behov for hjælp til din hund, når den skal tilbage i form. Rehabilitering handler nemlig om at hjælpe hunden tilbage til et sundt og aktivt hundeliv. 

Rehabilitering eller genoptræning er vigtigt for at sikre din hund det bedste hundeliv. Og det er ikke kun til hunde, der har været på operationsbordet. Har din hund skader, der stammer fra andet end kirurgiske indgreb? Så kan genoptræning være vejen frem. 

Vi tilbyder genoptræning til din hund 

Genoptræning er ikke noget, der sker med et trylleslag. Det kræver kontinuerlige behandlinger og ofte flere forskellige former for genoptræning. Nogle gange kan øvelser til hjemmebrug være tilstrækkeligt, og andre gange skal der tages mere effektive metoder i brug. 

“Det er helt vildt, hvad de har udrettet ved hjælp af fysioterapi med min hund. Fra at være halt og stort set ikke kunne gå, går den nu uden problemer.”

Gitte Møller, hundeejer

Hos Dyrehospitalet Heden tilbyder vi en række forskellige slags genoptræningsformer, der alle skal være til at sikre, at din hund får det bedst muligt hundeliv. 

Vi tilbyder for eksempel

  • Fysioterapi
  • Laserterapi
  • Water Walker
  • Massage 

Sammen med dig og din hund udformer vi en udførlig genoptræningsplan. Din hund behøver ikke at have været i behandling hos os forinden. Kontakt os og hør om mulighederne. 

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer
×
Menu
Ring op
Mail