Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Ortopædisk behandling

Få hjælp til dit kæledyr med akutte og kroniske skader samt lidelser i knogler og led hos vores ortopædkirurgiske dyrlæge.

Flertallet af dyrlæger kan gennemføre en klinisk undersøgelse af dit kæledyr og agere førstehjælp ved en akut skade. Men det er de færreste, der kan diagnosticere og behandle lidelser, sygdomme og brud i knogler, led, muskler, ledbånd og sener, da det kræver særlig viden og erfaring.

Dyrlæge Lars Jørgensen har specialiseret sig i ledproblemer hos hunde og katte og modtager et stigende antal af henvisningspatienter med ledsmerter, ledproblemer og ledskader fra flere dyreklinikker og dyrehospitaler i Midtjylland. 

Hvad kan en ortopædisk dyrlæge hjælpe med?

Listen over typiske ledproblemer og ledskader hos hunde og katte er desværre lang. Her er eksempler på, hvad vi kan hjælpe dit kæledyr med hos os: 

 • Patellaluxation (Løs knæskal)
 • Osteochondrose (Vækstforstyrrelse)
 • Hofteledsdysplasi (HD)
 • Korsbåndsskade (TTA)
 • Meniskskade
 • Ledbåndsskade 
 • Knoglebrud 
 • Gigt 

Derfor skal du tage gigt hos dit kæledyr alvorligt

Gigt er en af de mest udbredte og meget smertefulde ledsygdomme hos kæledyr. Gigten optræder hyppigst i albueled, knæled, hofteled, haseled og tåled hos hunde og katte.

Sygdommen kan være svær at opdage for dig som ejer, da den kommer snigende. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på selv små forandringer i dyrets adfærd og kontakter din dyrlæge, så du kan bremse sygdommens udvikling og lindre smerterne.  

Hos Dyrehospitalet Heden kan vi blandt andet stille en gigtdiagnose med digital røntgen og hjælpe med smertelindrende medicin, laserterapi og en specialudviklet diæt til ledpatienter.

Er det alvorligt, at min hund eller kat halter? 

Halthed og stivhed er de mest almindelige symptomer på gigt, men også andre problemer og skader i knogler, sener og led. Hvis haltheden ikke forsvinder efter nogle dage eller bliver værre, bør du kontakte din dyrlæge. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe netop dit kæledyr med eventuelle ledproblemer. 

 • Jeg elsker virkelig deres omsorg


  Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

  – Helle Jørgensen, katteopdrætter
 • De er bare grundige hele vejen igennem


  Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

  – Gitte Møller, katteejer
 • Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


  Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

  – Gitte Møller, hundeejer

Dyrehospitalet Heden

Dæmningen 23,
7400 Herning

T: 7040 5040 (døgnåben)
E: kontakt.heden@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00
Herudover mod vagttillæg

Butik:
Mandag-Fredag kl. 08.00 - 17.00

FIND VEJ

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail