Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Dyrehospitalet Heden er kæledyrenes nye tryghedsambassadør

Alle kæledyr er unikke. Alligevel ved vi, at dit kæledyr er noget særligt for dig. Det værner vi om med lige dele respekt og selvfølgelighed for at kunne give dit kæledyr et trygt dyreliv.

Derfor skal du vælge os

Vi har fokus på dit kæledyrs tryghed og trivsel i alt, hvad vi gør. Derfor har vi også gjort os umage med indretningen af dyrehospitalet, så dit kæledyr får den bedste oplevelse.

Vi har blandt andet: 

  • Opdelte venteområder for hund og kat
  • Elementer af træ der absorberer lyd 
  • Særskilte konsultationer til hund og kat
  • Beroligende feromoner i konsultationen 
  • Ekstra store bure

Tryghed er en selvfølge for de fleste. Men mange bemærker den først, når den ikke er tilstede.

På Dyrehospitalet Heden prioriterer vi trygheden

Vores kerneværdi er at skabe tryghed for vores patienter og klienter. Derfor gør vi os umage med at lytte. Derfor gør vi os umage med give omsorg. Og derfor gør vi os umage med at være opdateret med viden og udstyr.

Vi har valgt at etablere Dyrehospitalet Heden og bygge et nyt dyrehospital for netop at kunne give tryghed gennem kompromisløs faglighed og omsorg og tilbyde de bedste faciliteter med de ypperste kompetencer. Uanset, om dit kæledyr har brug for en akut operation lørdag aften eller en årlig sundhedsundersøgelse mandag morgen giver det ro at vide, hvor du altid finder den mest kompetente hjælp. 

På Dyrehospitalet Heden hjælper vi kæledyr i alle livets faser – trygt, sikkert og erfarent. Hos Dyrehospitalet Heden prioriterer vi et trygt dyreliv. 

Vores kundeløfter

Vi viser særlige hensyn til dit kæledyr
Vi behandler alle dyr lige. Det gør vi bedst ved at respektere deres forskellige behov. Derfor har vi særskilte venteområder og konsultationer og ekstra store bure for at minimere stress. 

Vi giver os god tid
Grundighed kræver god tid. Derfor sætter vi altid god tid af til en konsultation. Vi oplyser også altid, hvis vi vurderer, at der er behov for mere.

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt 
Valg af dyrlæge skal ikke være baseret på en tilfældighed. Det skal køb af foder, plejemidler og andet tilbehør heller ikke. Derfor er vores personale autoriseret og uddannet i at rådgive dig. 

Vi giver hurtig adgang til eksperter og specialister
Vi vægter faglighed højt og har flere fagdyrlæger og specialdyrlæger i huset. Derfor henviser vi også naturligt til andre, hvis vi vurderer, at vi ikke har de rette kompetencer. 

Vi overvåger dit kæledyr døgnet rundt
Dit kæledyr er aldrig alene hos os. Derfor vil dit kæledyr altid være overvåget, hvis vagthavende dyrlæge er optaget af andre patienter.

Alle skal have råd til at komme til dyrlæge

Har du hørt om vores Tryghedhedskonto? Med vores afdragsordning giver vi mulighed for, at du kan udskyde betalingen af din dyrlægeregning uden ekstra omkostninger eller gebyrer. På den måde kan du fokusere på at hjælpe dit kæledyr, når det har brug for det. Det giver tryghed i hovedet, maven og økonomien.

Vil du skifte dyrlæge?

Vi søger for alt det praktiske

Kontakt os for en uforpligtende snak

×
Menu
Ring op
Mail