Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Tandbehandling

8 ud af 10 hunde og katte har brug for tandbehandling. Hos Dyrehospitalet Heden har vi en professionel tanddyreklinik.

Er din hund eller kat fyldt tre år? Så er der desværre høj risiko for, at den allerede har tandproblemer, der kræver behandling. Hele 80 procent af alle voksne hunde og katte har nemlig problemer med tænder og mundhule – uanset race.

Er din hund eller kat endnu hvalp eller killing? Så er det nu, du skal sætte ind med de gode vaner – også når det kommer til tandpleje.

Vi tilbyder altid et gratis tandtjek

Hunde og katte kan også få tandpine som følge af smertefulde tandsygdomme og tandlidelser, men dyrene viser sjældent tegn på smerte. 

Vores tanddyrlæge tilbyder altid et gratis tjek af tænder og mundhule en gang årligt. 

Er dit kæledyr medlem af vores abonnementsordning VetPlan? Så får du ubegrænset tandtjek og 20 procent på tandrens. Hele året. 

Læs også: 5 typer, der fejlvurderer deres kæledyrs tænder

 • Jeg elsker virkelig deres omsorg


  Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

  – Helle Jørgensen, katteopdrætter
 • De er bare grundige hele vejen igennem


  Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

  – Gitte Møller, katteejer
 • Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


  Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

  – Gitte Møller, hundeejer
×
Menu
Ring op
Mail