Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Vaccination

Vaccination til hund, kat og gnaver efter de gældende anbefalinger 

De fleste kæledyrsejere er opmærksomme på, at deres hvalp eller killing skal vaccineres. Men behovet for vaccination stopper ikke, blot fordi dit kæledyr bliver ældre.  

Vi vurderer altid behovet for vacciner ved det årlige sundhedstjek i samråd med dig. Men vær desuden opmærksom på krav til vacciner ved rejser, udstillinger og ophold i kennel og så videre. 

Vores generelle anbefaling til vaccination af hund 

Hvert 3. år: 

Disse tre kernevacciner anbefaler vi hvert 3. år i forbindelse med sundhedstjek:

Hundesyge
Parvovirus
Leverbetændelse

Hvert år efter behov: 

Ud over kernevaccinerne kommer der tillægsvacciner efter behov. Dem vurderer vi ved det årlige sundhedstjek i samråd med dig og den seneste udvikling.

Har du en jagthund? Eller går du jævnligt tur med din hund i højt græs og ved marker og vådområder? Så anbefaler vi vaccine mod borrelia og leptospirose. Borrelia kommer via flåter, og som i værste tilfælde kan medføre nervebetændelse eller meningitis. Leptospirose er bakterier fra gnavere. Begge vacciner skal gives 1 gang årligt.

Tager du til hundetræning med din hund? Eller indlogerer du den i kennel eller hundepension? Så anbefaler vi vaccine mod kennelhoste. Det er en smitsom infektion i luftvejene. Flere kenneler kræver, at din hund er vaccineret mod kennelhoste. Denne vaccine skal gives 1 gang årligt.

Skal du have din hund med på ferie? Så anbefaler vi vaccination mod rabies. 

Vores generelle anbefaling til vaccination af kat

Hvert år: 

Disse tre kernevacciner anbefaler vi hvert år i forbindelse med sundhedstjek:

FCV (Feline Calici Virus)
FHV (Feline Herpes Virus)
FeLV (Katteleukæmi) 

Hvert 3. år

Vi anbefaler også vaccination mod FPV (Feline Panleukopenia Virus) hvert 3. år. Det er en aggressiv virussygdom, der angriber mave og tarm og resulterer i hurtig død.

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer
×
Menu
Ring op
Mail