Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Vagtdyrlæge – ring 70 40 50 40 

Vagtdyrlæge døgnet rundt

Når dit kæledyr pludselig bliver sygt om aftenen, om natten eller i weekenden, vil du som kæledyrsejer gerne kunne henvende dig til en dyrlæge, men det kan være svært at finde ud af, hvor man kan få den rette hjælp i sådan en situation.

På Dyrehospitalet Heden mener vi, at alle kæledyr har ret til et trygt dyreliv. Derfor har vi en dyrlæge på vagt døgnet rundt, aften, nat og weekend, så du hurtigt kan få hjælp, hvis uheldet er ude og dit kæledyr kommer til skade eller bliver akut sygt. Vores vagtdyrlæge står altid klar til at yde kompetent, omsorgsfuld og tryg akutbehandling af dit kæledyr på Dyrehospitalet Heden. Vi har fokus på dit kæledyrs tryghed i alt hvad vi gør, og vi stræber efter at dit kæledyr skal have en god oplevelse hos dyrlægen, også når det er akut.

Som vagthospital modtager Dyrehospitalet Heden både akutpatienter fra egen praksis og akutte patienter der bliver henvist fra andre dyrlæger. Derfor har vi har altid mulighed for at indkalde ekstra personale, når behovet opstår. På den måde du være helt sikker på, at dit kæledyr får den bedst mulige behandling.

Ved konsultationer, undersøgelser og behandlinger i dyrlægevagten tillægges der et vagttillæg. Du kan altid få oplyst prisen på forhånd, når du ringer til os.

Det er vigtigt, at du kontakter vagtdyrlægen telefonisk for at træffe aftale om konsultation eller behandling. På den måde kan vi stå klar til at hjælpe, når du og dit kæledyr ankommer til dyrehospitalet.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for dyrlægehjælp til dit kæledyr?

Kontakt vagtdyrlægen på tlf.: 70 40 50 40

×
Menu
Ring op
Mail