Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Kompromisløs tryghed til dit kæledyr i alle faser

Det er naturligt at være nervøs, når dit kæledyr skal til dyrlæge. Men hos Dyrehospitalet Heden tilbyder vi de bedste faciliteter.

Derfor skal du vælge os

Vi har fokus på dit kæledyrs tryghed og trivsel i alt, hvad vi gør. Derfor har vi også gjort os umage med indretningen af dyrehospitalet, så dit kæledyr får den bedste oplevelse.

Vi har blandt andet: 

  • Opdelte venteområder for hund og kat
  • Elementer af træ der absorberer lyd 
  • Særskilte konsultationer til hund og kat
  • Beroligende feromoner i konsultationen 
  • Ekstra store bure

Det er helt normalt at være bekymret, når dit kæledyr skal til dyrlæge. Ikke mindst hvis det skal opereres. Men du kan roligt være tryg ved at tage dit kæledyr hen til os. Ud over vores viden og mange års erfaring, anvender vi udelukkende faciliteter og udstyr, der lever op til de højeste standarder.  

Stressfri venterum og konsultationer  

Det er afgørende for os at kunne give dit kæledyr den bedste omsorg. Derfor har vi indrettet venteværelset efter dit kæledyrs behov for ro. Det betyder, at vi har en afdeling for hunde og en afdeling for katte for at minimere angst og stress. Vi har også konsultationsrum udelukkende for katte og hunde, lige som vores personale er uddannet i at håndtere dit kæledyr, så det får en tryg oplevelse. 

Lider dit kæledyr af dyrlægeskræk? 

Du er altid velkommen forbi til et uforpligtende besøg på vores dyrehospital sammen med dit kæledyr. Faktisk anbefaler vi, at I løbende kommer forbi til en snusetur i butikken, hvis dit kæledyr er utrygt eller bange for et fremmed miljø. På den måde lærer det både os og husets dufte at kende og associerer dermed ikke kun utryghed ved et dyrlægebesøg. 

Gratis forundersøgelse på operationsdagen

Medmindre der er tale om en akut behandling, vil det typiske forløb være, at du indleverer dit kæledyr om morgenen, hvis det skal opereres. Her vejer vi dit kæledyr og laver et kort sundhedstjek af hjerte, lunger og slimhinder. Vi anbefaler desuden en blodprøve for at sikre os, at dit kæledyr ikke har fået nogle infektioner, sygdommer eller lidelser siden konsultationen. Med vores eget laboratorium kan vi hurtigt få svar på blodprøven. 

Læs mere: Blodprøve

Tryghed under operation med ilt, væske og overvågning 

Når dit kæledyr skal bedøves og i fuld narkose giver vi altid ekstra ilt og væske. Det gør vi for at sikre et højt og sikkert iltniveau og blodtryk under narkosen. Vi monitorerer løbende alle vitale værdier herunder puls, blodtryk, CO2-niveau og iltspænding. Dit kæledyr bliver også lagt på varmepude under operationen for at sikre, at kropstemperaturen ikke bliver for lav. Nyopererede patienter vil altid være overvåget af vores erfarne og autoriserede veterinærsygeplejersker. Du er altid velkommen til at medbringe egne tæpper og tøjdyr, så der dufter trygt og rart under opvågningen.   

Ekstra omtanke ved det sidste farvel 

Det er en svær beslutning at skulle lade sit kæledyr aflive. Det ved vi, fordi de fleste af os har prøvet det selv. Derfor har vi prioriteret at have et rart og trygt rum, der udelukkende bliver brugt til dette formål. Her er tid og ro og også en ekstra udgang, så du ikke nødvendigvis skal igennem venteværelset igen. Husk, det er også helt okay, hvis du ikke har lyst til at være tilstede, når dit kæledyr bliver aflivet. 

Tag et kig indenfor på Dyrehospitalet Heden

Har du en kræsenpind?

Vores personale er uddannet i ernæring og kan derfor guide dig i valg af foder til hund og kat.

Vidste du, at vi tilbyder både tilfredshedsgaranti og smagsgaranti?

Følg med i daglign på Dyrehospitalet Heden og få tilbud og viden om dut kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail