Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Sundhedsundersøgelse

Den årlige sundhedsundersøgelse er det mest vigtige tjek af dit kæledyr. 

Vi hjælper gerne dit syge kæledyr, men foretrækker at forbygge sygdom. Det gør vi bedst med et klinisk tjek af helbredet. Derfor anbefaler vi et sundhedstjek minimum en gang om året.  

Hvorfor er en sundhedsundersøgelse vigtig? 

Mange dyr viser ikke tegn på sygdom. Derfor kan det være svært at selv at opdage, at dit kæledyr er sygt eller har begyndende symptomer på sygdom. En sundhedsundersøgelse giver svar på det.

Et regelmæssigt tjek af helbredet gør, at vi kan forebygge problemer og opdage sygdomme og infektioner i et tidligt stadie. Mange sygdomme har gode odds for helbredelse, når diagnosen bliver stillet tidligt. 

Hvad er en sundhedsundersøgelse egentlig?

En sundhedsundersøgelse er en klinisk undersøgelse af helbredet. Det betyder, at vi undersøger dit kæledyr for tegn på sygdom, lidelser og infektion fra pote til snude i vores trygge konsultationsrum målrettet hund eller kat. Undersøgelsen foregår smertefrit og er uden bedøvelse.

Det er også her, vi sammensætter en foderplan og et vaccinationsprogram ud fra dit dyrs helbred og behov. Bemærk, vi vaccinerer kun dit kæledyr, hvis det er raskt, så det ikke har et svækket immunforsvar, når det får vaccinen.  

Hvad tjekker vi til en sundhedsundersøgelse? 

Adfærd
Hjerte 
Lunger
Bughule
Lymfer
Kønsorganer
Ryg
Tænder
Mundhule 
Øjne
Ører
Hud
Pels
Negle
Led 
Poter 
Vægt

Gratis sundhedsundersøgelse med VetPlan

Har du set, at du hos os kan blive medlem af vores abonnementsordning VetPlan? Ud over en stribe af rabatter og fordele giver vi et gratis sundhedstjek som en del af medlemsskabet.

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer
×
Menu
Ring op
Mail