Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Grundlagt i 2020 – med erfaring siden 1986

Tanken om Dyrehospitalet Heden startede på en cykeltur i det midtjyske hedelandskab.

Derfor skal du vælge os

Vi har fokus på dit kæledyrs tryghed og trivsel i alt, hvad vi gør. Derfor har vi også gjort os umage med indretningen af dyrehospitalet, så dit kæledyr får den bedste oplevelse.

Vi har blandt andet: 

  • Opdelte venteområder for hund og kat
  • Elementer af træ der absorberer lyd 
  • Særskilte konsultationer til hund og kat
  • Beroligende feromoner i konsultationen 
  • Ekstra store bure

Ophold i naturen giver altid god energi og tid til tanker. Det var også tilfældet, da dyrlægekollegerne Lars Jørgensen og Svend Kirkeby mødte hinanden på en cykeltur på Heden – en af Danmarks smukkeste naturområder med et rigt dyreliv.

Dengang var Lars ejer af Dyrehospitalet Midtvest sammen med Morten Bentsen fra Ikast Dyreklinik, og Svend var ejer af Dyrenes Lægehus sammen med Anette Dueholm. 

De to dyrlæger faldt i snak omkring deres praksis. Det blev en god snak. Og de første tanker om et fælles dyrehospital var delt. 

Samme mennesker. Nye ambitioner. 

Der har siden været mange gode snakke på tværs. Det var tydeligt fra starten, at de alle fire havde et ønske om at drive og udvikle deres dyrlægegerning til et nyt niveau – uden at slippe deres ståsted. 

“Vi er ikke typerne, der råber højt om hverken vores kompetencer eller ambitioner. Det betyder ikke, at vi ikke har nogen. Tværtimod. Vi har blot fødderne godt plantet i den jyske hede og den jyske mentalitet. Derfor har vi også valgt dette navn. Det signalerer vores rodfæste og vores fælles identifikation.” 

Velkommen til Dyrehospitalet Heden.

Anette, Morten, Svend og Lars 

Følg med i daglign på Dyrehospitalet Heden og få tilbud og viden om dut kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail