Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Massage 

Hundemassage er velegnet til hunde i alle aldre. Vi tilbyder behandlinger hos vores egen fysiologiske hundemassør.

Det kan være svært at se på din hund, om den er plaget af smerter eller gener. Opdager du ændringer i din hunds daglige trivsel? Så kan det være tegn på, at der er noget, der generer den, som en massage måske kan løsne op for. 

Massage er velegnet til alle hunde

Mange hundeejere forbinder massage med en behandling til ældre hunde. Alderdom har bestemt også indflydelse på bindevæv og muskulatur, men massage bringer også mange fordele til den unge og raske hund. Massage giver først og fremmest ro i kroppen, men kan også forebygge eller behandle problemer. 

Vi anbefaler i særdeleshed massage til hunde, der lider af gigt. Massage kan nedsætte inflammation, løsne op i leddene og give din hund bedre bevægelighed. Aktive hunde med ømme og måske overbelastede og spændte led, vil også have stor fordel af at få massage. 

Velvære er nøgleordet 

Ved massage af din hund bliver der løsnet godt op i muskulaturen. Det er med til at løsne op for spændinger og smidiggøre muskler, så din hund får et bedre bevægelsesapparat. Nøgleordet ved massage er velvære og forbedrer din hunds velbefindende. 

Vi tilbyder dybdegående massage til din hund hos vores fysioterapeut Tinna Bentley Gudiksen, der også er uddannet fysiologisk hundemassør. Hvad end din hund har problemer med gigt eller blot trænger til at få løsnet op i muskulaturen, står hun klar til at hjælpe med den helt rigtige behandling. 

Massage kan…

Øge immunforsvaret
Øge blodcirkulationen
Øge bevægeligheden 
Øge velværen 

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer
×
Menu
Ring op
Mail