Skip to main content

Kalundborg Dyrehospital søger dyrlæge til blandet praksis

Vi søger en dedikeret dyrlæge, gerne med nogle års erfaring.  Vi modtager dog meget gerne din ansøgning selvom du er ny i faget. Vi sørger for klæde dig på til at blive en dygtig smådyrsdyrlæge.

Det er et oprigtigt ønske at kunne yde den bedste service til vores klienter og patienter. Vi tror stærkt på vores faglighed; at give den fagligt korrekte behandling til både dyr og mennesker.

Stillingen er på del- eller fuldtid og der må forventes ca. 12 skiftet vagt – kun til kl. 23. Vagten er kun for smådyr. Der vil være rig mulighed for udvikling efter interesse, det være sig tandbehandling, kirurgi, medicinsk udredning mm.

Om os

Vores klinik ligger i Kalundborg, der er i rivende udvikling. På klinikken er vi et fagligt og socialt godt sammentømret og stabilt team på p.t. 4 dyrlæger, 2 VSP’er og 2 VSP’elever. Ud over familiedyr tilser vi også heste i mindre omfang og en smule blandet landpraksis.

Vi beskæftiger os med alle de mest almindelige opgaver indenfor familiedyr. Vi råder over mange faciliteter så som digital røntgen, tandrøntgen, tandunits, ultralydsscanner, laser, overvågning, Idexx laboratorium, CT scanner mm.

Kalundborg Dyrehospital er ISO certificeret og Cat Friendly Clinic Gold, og vi er en del af VetGruppens landsdækkende klinikker, der blandt andet sikrer dig sparring med mange andre kollegaer.

Vi tilbyder efteruddannelse og meget mere!

Vi ønsker vores medarbejdere er fagligt nysgerrige, og har lyst til at udfordres gennem kurser og efteruddannelse. Hos os er det at udvise tillid, kollegialt sammenhold samt udøve vores professionalisme en del af vores kerneværdier. Vi er en del af VetGruppen A/S og derfor en del af et dansk større fællesskab som inkluderer mere end 50 smådyrsklinikker samt større dyrehospitaler landet over.

Vi har et samarbejde på tværs af klinikkerne i Vetgruppen, og hjælper hinanden med faglig sparring og henvisninger. Vi kan tilbyde vores patienter specialiserede udredninger og behandlinger på et af vores større dyrehospitaler. VetGruppens fællesskab kommer derfor både vores patienter, vores medarbejdere og den faglige udvikling til gavn. VetGruppen har derudover sit eget CampusVet.

Ansøgning

Er du blevet interesseret i ovennævnte, så send gerne en ansøgning til sonny.kalundborg@vetgruppen.dk

Ansøgning til stilling

Spørgsmål og ansøgning rettes til klinikleder Sonny Liston på sonny.kalundborg@vetgruppen.dk 

×
Menu
Døgnvagt