Skip to main content
Trustpilot Widget

Hestedyrlæge til Hesteklinik Vestsjælland

Er du vores nye kollega? Læs med her! 

Hestedyrlæge til hesteklinik Vestsjælland

Vi går en meget spændende tid i møde med etablering af nye klinikfaciliteter og søger i den forbindelse en kollega med interesse i heste.  Vores værdier er bygget på ærlighed, faglighed, kommunikation og gensidig respekt og vi ønsker, at du kan nikke genkendende til det. Vi lægger stor vægt på en dagligdag med arbejdsglæde, humor, grundighed, sparring og balance mellem arbejds- og privatliv.  Vi ser gerne, at du har erfaring fra heste- eller stordyrspraksis og ønskescenariet er en kollega med interesse for haltheder, bevægelsesproblematikker etc. – måske har du også kiropraktisk efteruddannelse?

Vi kan tilbyde en fleksibel stilling på 31 timer med en normperiode på 26 uger. Stillingen er som udgangspunkt vagtbærende.

Hesteklinik Vestsjælland er beliggende v. Slagelse og vi er pt. 3 dyrlæger, en laborant og 1,5 VSP. Vi beskæftiger os med alle aspekter indenfor moderne hestepraksis, har eget laboratorium, OP faciliteter og stræber mod udvikling på alle planer – både faglige og personlige.

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 1.5.24 og stiles til Signe Heimdal, signe.hestvest@vetgruppen.dk. Yderligere info om stillingen kan fås pr. tlf. 51217787 – ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 1.5.24 og stiles til Signe Heimdal, signe.hestvest@vetgruppen.dk. Yderligere info om stillingen kan fås pr. tlf. 51217787 – ansættelsessamtaler afholdes løbende.

×
Menu
Døgnvagt