Skip to main content
Velkommen til

Hesteklinik Vestsjælland

Din hestedyrlæge i Vestsjælland

Velkommen til Hesteklinik Vestsjælland! Vores dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig og din hest. Hos Hesteklinik Vestsjælland er din hest trygge hænder og vil, via vores netværk af eksperter og specialiserede dyrlæger fra hele landet, altid have adgang til den fornødne hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag

08.00 – 17.00

Tirsdag

08.00 – 17.00

Onsdag

08.00 – 17.00

Torsdag

08.00 – 17.00

Fredag

08.00 – 17.00

Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Udenfor klinikkens åbningstider viderestilles telefonen til vagtdyrlæge, der kan kontaktes i tilfælde af akut, behandlingskrævende sygdom.

Priser

Hesteklinik Vestsjælland tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, halthedsundersøgelse og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste her og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til din hest’ sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i hestens adfærd, eller hvis den udviser symptomer på sygdom eller skader. Ved akut sygdom skal du altid ringe til os. 

Behandlinger

Hos VetGruppens hestedyrlæge i Slagelse tilbyder vi bl.a. følgende behandlinger:

  • Udvidet halthedsundersøgelse

  • Ultralydsscanning

  • Reproduktion

  • Laserbehandling af seneskader

Faciliter

På hestehospitaler råder vi over bokse, tvangsbokse, polstret opvågningsrum samt operationsrum.

Udstyr

Udstyr som digitalt røntgen og ultralydsscanner gør det muligt at foretage en lang række undersøgelser og derved stille den korrekte diagnose. Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker sætter dyrevelfærd og professionalisme i højsædet, når vi tager os af din hest.

×
Menu
Ring op