Skip to main content

Vetcare

Et langt og sundt liv for din og familiens heste kræver tryghed, omsorg og nærhed. Det får I hos VetGruppen og vores landsdækkende netværk af dyreklinikker og -hospitaler til 199 kroner om måneden.

VetCare priser

VetCare hest

199 kr/mdr.

  • 1 årligt sundhedstjek inkl. vaccination *
  • Fri kørsel op til 20 km i forbindelse med vaccinationen (længere kørsel takseres til standard kørsels-pris)
  • 1 årlig tandrasp i bedøvelse ** (skal være i forbindelse med vaccination)
    2 årlige gødningsundersøgelser *** (gælder for de til årstiden relevante, og af dyrlægen anbefalede undersøgelser som fx: blodorm, bændelorm, sand og larvedyrkning)

*Gælder standard vaccinationer mod stivkrampe og influenza
**Medicin fx til bedøvelse, afregnes separat efter gældende dagspriser.
***Recept til præparater til behandling af orm eller larver, udstedes kun i forbindelse med orme- eller larveundersøgelsen.

Tryghed

Vi har udviklet en sundhedsordning, der sikrer dig tryghed i hverdagen.

Vi tror på, at sundheden bedst sikres gennem forebyggelse og rådgivning. 

Omsorg

Selv om hesten umiddelbart virker sund og rask og ser ud til at trives i hverdagen, er det en god idé med et årligt sundhedstjek hos dyrlægen.

Som ejer kan det være svært at se de første symptomer på en forværring af helbredet og begyndende sygdom, der hurtigt kan udvikle sig smertefuldt og alvorligt. Når vi opdager en forandring i tide, er der langt større sandsynlighed for at forebygge, behandle og sikre hesten et fortsat sundt liv.

Nærhed

Du kan du frit bruge sundhedsordningen hos din faste dyrlæge eller på besøg hos en af VetGruppens øvrige klinikker eller hospitaler, hvis du eksempelvis er på ferie eller af andre årsager opholder dig langt fra hjemmet.

Med VetCare får din hest  den rette omsorg og de bedst mulige betingelser for et godt og langt liv – hele livet.

×
Menu
Ring op