Skip to main content

Om os

Hesteklinik Vestsjælland udfører vi både rutineprægede undersøgelser, behandlinger og vaccinationer, samt avanceret kirurgisk og medicinsk udredning og dertilhørende behandling. Alle, der arbejder på Hesteklinik Vestsjælland er passionerede fagpersoner, med et stort dyrehjerte. Med forståelse, omsorg og høj faglighed hjælper vi heste hver eneste dag. Hesteklink Vestsjælland er et hestehospital, hvor både ejer og hest kan føle sig set og hørt, uanset hvad grunden er til, at de besøger os.

Hesteklinik med bred interesse for dyr

Hos Hesteklinik Vestsjælland er vores primære fokus naturligvis på heste. Men heste er ikke de eneste dyr vi behandler. Vores dygtige dyrlæger tager sig også en andre større dyr i vores udkørende praksis, hvis situationen kræver det. Læs mere her

Hesteklinikken har til huse på samme adresse som Gimlinge Dyreklinik, som tidligere har fungeret som blandet praksis. For at tilbyde det højst mulige serviceniveau til vores hesteklienter valgt klinikleder fra Gimlinge Dyreklinik og klinikleder Henrik Hagbard fra Gørlev Dyreklinik at slå sig sammen og åbne Hesteklinik Vestsjælland. 

Vi er ambitiøse

Hos os er det vigtigt at du ikke bare føler at din hest er i trygge hænder, men at du og den rent faktisk er det. Vi tør godt at sige at vi er ambitiøse når det gælder niveau og kompetencer.

Kontakt os på

58 18 60 05

eller skriv til os på
kontakt.hestvest@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op