Skip to main content
Trustpilot Widget

Ambitiøs dyrlæge søges til Brønderslev Dyrehospital

Fastansættelse som dyrlæge med det antal timer du ønsker og med stor fleksibilitet med hensyn til arbejdstider. Stillingen er nyoprettet og tiltrædelse ønskes pr. 1/8

Gør en forskel

Vi startede som en lille landklinik i Jerslev med 1 dyrlæge i 2017. I dag har vi nu et fuldt udrustet dyrehospital i Brønderslev med digitalt røntgen og tandrøntgen, ultralydsscanner, fuldt Idexx lab, tandrum med 2 stationer og 2 operationsstuer.

Vi er tillige ”Cat Friendly” certificeret klinik med seperat afdeling til kattene, og vi arbejder ud fra Fear Free principper. Det er vigtigt for os at være et trygt og godt sted at komme for dyrene og deres ejere, som mødes i øjenhøjde og bliver tilbudt den bedst mulige behandling af deres kæledyr. Det vi ikke selv kan henviser vi videre.

Vi er centralt beliggende i skønne Vendsyssel, hvor her er dejligt at bo med hav til begge sider og natur i alle afskygninger. Du kan være i Aalborg by eller Aalborg lufthavn på 30 minutter og i Skagen på 1 time.

Vi har en god arbejdsplads med meget lille udskiftning iblandt personalet. Det sætter vi pris på, og vi gør hvad vi kan for at skabe en god arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og stor medindflydelse. Vi er gode kollegaer og hjælper hinanden.

Om os

Vi er en almen smådyrspraksis men med mange kompetencer. Marianne er snart ESAVS certificeret i dermatologi og har derudover specielinteresse i odontologi samt adfærd – tre fagområder hvor hun også modtager henvisninger. Christine er startet på ESAVS certificeringen i intern medicin og Agnethe er igang med videreuddannelse indenfor bløddelskirugi.

Vi supplerer hinanden godt og prioriterer faglig sparring og samarbejde.

Vores tre VSP´er er dygtige og ambitiøse: Irene er fagvsp i anæstesi, Gry er fagvsp i odontologi og Katherina er under uddannelse som fagvsp i genoptræning.

Derudover er vi uddannelsessted for 2 VSP-elever og har 1 TAP´er som er vores ”blæksprutte”.

Vi kan tilbyde:

En fastansættelse som dyrlæge med det antal timer du ønsker og med stor fleksibilitet med hensyn til arbejdstider. Stillingen er nyoprettet og tiltrædelse ønskes pr. 1/8.

Alle klinikkens dyrlæger og VSP´er deltager i vagtarbejdet, som er i samarbejde med 4 andre dyreklinikker i Nordjylland. Der er altid en bagvagt at ringe til, og hvis du er nyuddannet får du selvfølgelig den støtte du har brug for både i vagten og i det daglige.

Vi er en del af Vetgruppen hvor der er stor fokus på medarbejdernes trivsel – og hvor videreuddannelse af medarbejderne prioriteres højt. Vi både kan og vil gerne støtte dig i din faglige udvikling. Du får faglig sparring både internt og med vores nærmeste kollegaer på Frederikshavn Dyrehospital.

Hvis du har kompetencer indenfor ortopædkirugi, hjertescanning og/eller øjenlidelser supplerer du allerede os andre rigtig godt og vi vil fokusere på din videreuddannelse. Hvis du er nyuddannet får du den fornødne tid til at lære faget og håndværket ordentligt at kende. Det vigtigste er vilje og evne og vi tror på at motivation skaber arbejdsglæde og omvendt. 

Vi ønsker os

En dyrlæge med gode sociale kompetencer, som omgås både patienterne, deres ejere og dine kollegaer med empati og interesse – og så må du også gerne have humoristisk sans 🙂

En kollega der kan se værdien i faglig sparring og som kan samarbejde med alle faggrupper.

En kollega med vilje, evne og ambitioner om at udvikle sig fagligt og være med til at udvikle sin arbejdsplads.

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Marianne (klinikleder) på 98 831010. Du er også velkommen til at kigge forbi på Østergade 85 hvis du vil se vores dyrehospital og møde os.

Ansøgningen skal sendes til: marianne.broenderslev@vetgruppen.dk – samtaler afholdes løbende og gerne med ansættelse d. 1. august 2024.

Vi håber at du har lyst til at sende os en ansøgning, vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning 

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Marianne (klinikleder) på 98 831010. Du er også velkommen til at kigge forbi på Østergade 85 hvis du vil se vores dyrehospital og møde os.

Ansøgningen skal sendes til: marianne.broenderslev@vetgruppen.dk – samtaler afholdes løbende og gerne med ansættelse d. 1. august 2024.

Vi håber at du har lyst til at sende os en ansøgning, vi glæder os til at høre fra dig!

×
Menu
Døgnvagt