Skip to main content
Trustpilot Widget

Dyrlæge søges til Nordre Dyrehospital

Nu har du muligheden for at blive en del af Nordre Dyrehospitals Team – VetGruppen i Lystrup ved Århus.

Vi søger en dyrlæge til hospital i Århus 

Nordre Dyrehospital er et moderne dyrehospital med et stort patientflow og mange akutte patienter og henvisninger. Vi søger dyrlæger med erfaring i intern medicin, dermatologi eller tænder

Du er fagligt dygtig, brænder for det spændende kliniske arbejde og trives med at være sparringspartner for dine kolleger.

Arbejdet er alsidigt, og du har rig mulighed for at have indflydelse på hverdagen og din egen faglige udvikling.

Du bliver en del af det vores fantastiske team på 7 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker, 2 elever og 1 klinikvært.

Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, samt flere former for speciel kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling, laboratoriediagnostik, tandundersøgelser og -behandlinger samt rehabilitering og kiropraktik.

Hospitalet er veludstyret blandt andet med inhouse laboratorium, digital røntgen, ultralyd, endoskopi, avanceret ortopædudstyr og waterwalker.

Vi tilbyder dig

  • Arbejde i klinisk smådyrspraksis med gode kolleger, tid til dine patienter og klienter, spændende og udfordrende cases, og mange muligheder for efteruddannelse.
  • At blive en del af VetGruppen, som er et dansk fællesskab af i øjeblikket 51 dyreklinikker. Vi har et tæt samarbejde på tværs af klinikkerne og hjælper hinanden med henvisninger og faglig sparring. På den måde giver vi vores klienter den nære og lokale kontakt, samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede udredninger og behandlinger.
  • Ansættelse på 37 timer eller andet efter aftale.
  • Vagtarbejde efter aftale. Vagtarbejdet aflønnes på A-kontrakt og vedrører udelukkende smådyr


Vi vægter gensidig respekt og tillid mellem kollegerne meget højt, og derved har vi et team med godt humør og smil på læben.

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til daglig leder Anette Munch Andersen på tlf. 86221951. Send din ansøgning på ama@vetgruppen.dk

Vi afholder løbende samtaler og vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til daglig leder Anette Munch Andersen på tlf. 86221951. Send din ansøgning på ama@vetgruppen.dk

Vi afholder løbende samtaler og vi glæder os til at høre fra dig!

×
Menu
Døgnvagt