Tilbage til vetgruppen.dk
+45 55 73 85 86

Sif Berg

Dyrlæge og klinikleder

Sif blev færdiguddannet som dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i 1999.
Sidenhen har Sif både arbejdet inden for forskning, i medicialindustrien og i en blandet landpraksis. Siden 2004 har arbejdet dog udelukkende bestået af klinisk arbejde på større og mindre dyrehospitaler i både Danmark, Sverige og England.

Sif har særlig stor interesse for kirurgi, billeddianogstitik og akut medicin foruden narkose og smertebehandling. Hun har deltaget i adskillige kurser for at dygtiggøre sig inden for disse områder.

Hjemme har Sif en skøn labradorblanding, Mille foruden kattene, Figne, Finn og Flemmiing.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

Kære klienter

Vi er i gang med at opdatere vores hjemmeside, både tekst og billeder, så vi kan vise jer alt hvad vi tilbyder – samt hvad vi kan gøre for jer og jeres familiedyr.

Ved spørgsmål til pris på diverse ydelser og behandlinger bedes I ringe til klinikken på tlf: 55 73 85 86

Vi håber på jeres forståelse og vi ser frem til at tage i mod jer i klinikken

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook