Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Spar penge ved hestedyrlægen! 
 

Vi synes efterhånden, at vi bruger en stor del af tiden i vores bil, da området vi dækker i det nordjyske bliver større og større. For at kunne nedsætte tiden i bilen, vil vi fra den 1/1-2017 tilbyde befordring på vaccinationer til kun 50 kr., hvis du er villig til at komme på en venteliste. Det betyder at du skal ringe til os i god til inden, din hest skal vaccineres. Så bliver du skrevet på en venteliste og når der så er mange vaccinationer i samme område, kører vi af sted. Desuden vil der være rabat hvis flere heste vaccineres samtidig i den samme stald. Hvis der er mere en 4 heste, får I 10 % rabat pr. vaccination. Det samme gælder tandraspninger. Hvis du ejer flere heste, og de vaccineres samtidig, er der også 2-patients rabat.

Hvis du kommer til os med din hest for at få lavet røntgen undersøgelse sparer du de ca 560 kr. der ellers er på i tillæg for udkørende røntgenundersøgelse.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook